Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem levegőnek néz. Nem beszélgetünk, sex már rég nincsen. Van egy fél éves kisfiunk, és ha vitatkozunk ilyeneket vág a fejemhez: "Nem is én szültem hanem az orvosok" Császárral szültem 10óra vajúdás után. Váljak?
Csinos és könnyűvérű között van különbség nem védeni akarom a kedves kérdezőt mert nincs rá szüksége,de az előttem válaszoló aggresszív megnyilvánulása azt érte el nálam,hogy ezt a kérdést tisztázzam.
Tehát forognak utána a pasik?Csinos.
Szerintem ott van a kutya elásva, hogy "próbálok megfelelni minden szerepnek". Kivéve annak, hogy "engem tisztelni kell".
Tehát átmentél kutyába, lesed a kívánságait, aláveted magad az akaratának. Nincs oka tisztelni - azért teszi, amit tesz, mert megteheti.
Ha nemhogy nem hallgatom meg, hanem nagy ívben teszek is a partnerem bajaira, kéréseire, az azt jelenti, hogy nem veszem emberszámba. Nálatok éppen ez történik. Nincs következménye, ha így viselkedik veled, hiszen te úgyis eltűröd, tényleges következménye nincs.
De, #35-ös válaszadó, a #33 kissé bunkó megnyilvánulásra sikeredett.
Végre el kellene felejteni pl. a kg-okon lovaglást, a helyzet az, hogy lehet valaki 100 kg-osan is überszexi, és lehet ideális testméretekkel is "tán csodállak, ámde nem szeretlek, képzetem hegy-völgyedet nem járja". A dolgot kisugárzásnak hívják, és fejben dől el... és nem is állandó, a nő az egyik életperiódusában lehet vonzó, egy másikban meg taszító kisugárzással bíró, hiába marad hasonló az arca is meg a feneke mérete is...
Kedves Kérdező!
Az én férjem még különb dolgokat is vág a fejemhez, ami nem tűr nyomdafestéket, úgyhogy nem részletezem. Én is tíz órát vajúdtam, mire sikerült a fiamat megszülnöm. Aztán lett egy vérömlenyem, ami miatt rögtön szülés után meg kellet műteni. Ezért azt szoktam kapni, hogy még szülni sem voltam képes- holott valszínűleg az orvos cs..szett el valamit. Azóta volt 4 vetélésem, mire neki az a reakciója, hogy én egy selejt vagyok, nem vagyok alkalmas egy gyermek kihordására. Azt hiszem, ha indítanánk itt egy versenyt, hogy kinek a férje/ párja a legmocskosabb vele szemben, az enyém vinné a pálmát.
Kedves előző kommentelő! Sajnálom, hogy nekünk ilyen hálátlan, érzelmi analfabéta férj jutott.... az ilyen nemhogy gyereket, de feleséget, sőt még egy kaktuszt sem érdemel!! Bár de! Azt igen!! A seggébe tolva egész nap!
:))))
A másik "kedves" kommentelőnek írnám:
Valóban úgy gondolod hogy bárki fel tud szedni sok pasit??
Te pasi vagy?? Vagy esetleg egy féltékeny nő?
Ha nő, akkor az irigység beszél belőled nyilván..
ha pasi, akkor meg nyilván neked vagy nem áll fel, vagy nem tudsz megszerezni semmilyen nőt sem.. tele vagy frusztrációval és gyűlölettel, meg persze előítélettel....
és nem dicsekedtem azzal h sok pasim volt, csak jeleztem, hogy nem vagyok semleges a pasiknak.. pár sorban ezt nehéz tömören összefoglalni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!