Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülők gyerekei! A ti szüleitek miért váltak el?
Normális választ légyszi!
11/l
Mert nem illettek össze, más volt az értékrendjük szinte mindenben és a végére eléggé elmérgesedett a kapcsolatuk is.
Mióta elváltak, mindenkinek sokkal jobb, nincs veszekedés és mindenki sokkal nyugodtabb.
Még születésem előtt váltak el, anya azt mondta azért, mert apám előző kapcsolatából volt 2 lánya, és nem akart még egyet. Lánynak születtem, így otthagyta anyut, velem együtt. Még pocaklakó voltam.
Szégyellem, hogy egy ilyen ember az apám...
17L
nem voltak szerelmesek egymásba, ennyi...szerintem se illettek össze én örülök hogy külön vannak immáron legalább 15éve. viszont nem veszekednek és a mai napig jó barátok, ez a fontos, válóperük se volt, pepiron még házasok :D
30N
Én igen. Szerettem mindkettőt. Csak sajnos be kellett látnom, hogy ez nem fog menni. Az én szüleim utálták egymást és mindig rajtam marakodtak, ha az egyikkel jól éreztem magam nehezteltek érte a másik. Így 12 éves koromban döntenem kellett, hogy ne pusztuljak bele a folytonos bűntudatba ha valamelyik szülőmmel jól érezném magam.
Ez van :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!