Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amerikában vagyok február óta és a férjem a napokban otthon beadta a válópert. Mennyi esélyem van, hogy a gyerek hozzám kerül?
Te vagy az anya szóval jó esélyeid vannak.
A bíróság nem büntethet azért mert pár hónapig külföldön dolgoztál előtte évekig te voltál a gyerek 1-ő számú gondozója.
Igen, sajnos elég elszomórító ami otthon megy! nem is tudom mi lesz ha hazamegyek, hogy fogom eltartani a kisfiamat.
Lett volna Európában is munka, de kevesebb pénzért. Sajnálom, hogy kijöttem, mert ha tudom, hogy így alakul akkor hidjétek el nem lennék itt! Hatalmasat csalódtam a férjemben és nagyon megnehezíti a kintlétemet, de augusztusig már kibírom és ha hazamegyek teljes bedobással azon leszek, hogy a kisfiam velem lehessen.
azért érdekelne, milyen szakterületen tartottak igényt az amerikaiak egy magyar kismamára.
mert ugyebár csak munkáltatói meghívásra kaphat valaki munkavállalói vízumot.
tehát a kérdező tudhat valamit... arra gondolni se merek, hogy illegálisan van kint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!