Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Amerikában vagyok február óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amerikában vagyok február óta és a férjem a napokban otthon beadta a válópert. Mennyi esélyem van, hogy a gyerek hozzám kerül?

Figyelt kérdés
A férjemmel közösen beszéltük meg, hogy kijövök bizonyos okok miatt! Van egy 4 éves kisfiam akit nagyon nehezen hagytam otthon, de a muszály nagy úr! Pár napja tudtam meg, hogy a férjem beadta a válópert és új kapcsolata van. Azt szeretném, hogy ha hazamegyek a gyerek hozzám kerüljön, de nem tudom mik az esélyeim.
2012. jún. 25. 23:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
82%

Szia. Én nem ítéllek el, én is Amerikában élek már lassan 2 éve és anyagi okok miatt jöttem ki. Megismertem itt nagyon sok nemzetiségit, sok közülük anya és ez volt az egyetlen lehetőségük, hogy a családot támogassák, mert Etiópiában, Brazíliában, Mexikóban siralmas, még siralmasabb helyzet van, mint nálunk. Nyílván nem önszántából ment ki az anya.

Viszont én azt javaslom kérdező, hogy vidd ki a gyereked magaddal USA-ba, én most nem viccelek, ezt azért mondom, mert én 2, párom pedig 10 éves itt tartózkodás mellett látjuk a különbséget a két ország között. Óriási lehetőség lenne a gyerekednek, az itteni bevándorlók gyerekei eleve 2-3 nyelvet beszélnek és nagy lehetőségei vannak, ha okosan csinálják. Itt a szegényeknek is van kitörési lehetőségük. Én babysitterkedem és 2000 dollárt keresek vele, otthon újságíróként csak a töredékét. Gondold át, de szerintem neked ítélnék a gyereket.

2012. jún. 26. 02:22
 22/33 anonim ***** válasza:
84%
Arra készülj fel, hogy a bíróságon meg kell indokolnod, hogy miért mentél ki külföldre és persze milyen melót végeztél. Ha a melód ciki...akkor tuti a férjed és ügyvédje / ha olyanok / darabokra fognak szedni!! Neked azt kell bizonyítanod, hogy muszáj volt kimenned, mert az apuka nem tett semmit sem a család érdekében / már ha igy volt / .
2012. jún. 26. 07:53
 23/33 anonim ***** válasza:
67%
apuka itthon dolgozott valamit? lakhatásod meglesz oldva ha hazajössz? közöstulajdonú lakás/házban éltek?
2012. jún. 26. 08:50
 24/33 anonim ***** válasza:
23%

off

Vittél laptopot vagy magyar kint a billentyűzet?

2012. jún. 26. 09:50
 25/33 anonim ***** válasza:
26%

szerintem a wc pucolás ciki, de annyira nem, hogy ne lehetne bevallani. itt valami más jellegű ciki munkáról van szó, úgy érzem...

muszáj, pontos J. gondolom nem valami hiperértelmiségi melója lehet az asszonykának...

2012. jún. 26. 13:32
 26/33 anonim ***** válasza:
31%

Mi csak találgatunk, feltételezgetünk. De van egy nagyon igaz mondás: Járd végig az útamat, azután itélkezzél!

Minden ember más. Az egyik szép, másik csunya, az egyik okos a másik buta, az egyik jó családból jött, a másik hátrányosból, az egyik jó anyagiakkal indult az életbe, a másik nem, az egyik szorgalmas, a másik nem....és még sorolhatnám. De mindennek megvan az oka! Szóval ne itélkezz, hogy ne itéltess!

2012. jún. 26. 13:44
 27/33 A kérdező kommentje:

Hol is kezdjem? 1 nem vagyok kismama hanem anya vagyok bár ezt sokan megkérdőjelezik! 2 Ciki vagy nem takarítónő vagyok és igen wc-t takarítok 3 semmi takargatni valóm nincs a lap-top-omat pedig otthonról hoztam! 4 nem jókedvemből hagytam otthon a kisfiamat és az ellenségemnek sem kívánom ezt az érzést amit a hiánya okoz még a FÉRGEKNEK sem! 5 talán most egy életre megtanultam hogy a muszály pontos j nem pedig ly, köszönöm! 6 nem muszáj hinni nekem mindenki döntse el, hogy mit gondol rólam, nekem nincs miért szégyenkeznem! A kisfiam miatt vagyok itt vagyis a volt családomért! Közösen hoztuk ezt a döntést a férjemmel nem én döntöttem egyedül. Szerintem ez gerinctelen húzás volt! De lehet engem elítélni.

Köszönöm a válaszokat!!!

2012. jún. 26. 14:18
 28/33 anonim ***** válasza:
59%

Az elötted válaszoló vagyok...

Semmi okod sincs magyarázkodni...hoztatok egy döntést, most kiderült, hogy rossz döntés volt, és ennyi! Most a jövőt kell tervezned, jóval okosabban mint anno tetted. JA! valaki végigjárta az utadat? úgye: Nem! akkor miért foglalkozol mások negatív véleményével!?

2012. jún. 26. 15:43
 29/33 A kérdező kommentje:
Nem költöztem Amerikába csak kijöttem ideiglenes időre! de tényleg nem magyarázkodom, nincs miért!!
2012. jún. 26. 22:11
 30/33 A kérdező kommentje:
nem költöztem Amerikába csak kijöttem ideiglenes időre! De tényleg nem magyarázkodom, nincs miért!!!
2012. jún. 26. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!