Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akitol bosszubol el akartak venni a gyereket valaskor?
Az elsőnek azért nincs igaza, mert már kismilliószor leírtam itt, hogy egyáltalán nem igaz az, hogy az apának esélye sincsen!
A bíróság úgyis a gyerek érdekeinek megfelelően dönt majd.
Ugyanakkor igen, szokott "érdek", meg "zsarolás" lenni gyerekelhelyezésnél, mégpedig akkor, amikor közös megegyezéssel történik a dolog.
Na, olyankor aztán mindenféle praktika megy, volt is erről egy nagy cikk, amit nemrég olvastam. ("Akkor lehet nálad a gyerek, ha veszel nekem egy lakást." - meg hasonlók.) Ezt amúgy általában (de nyilván nem kizárólag!!) a nők szokták csinálni.
Azt hiszitek, attól, hogy lepontoztok, majd nem lesz igaz, amit írtam??
Ez a szakmám, nem ítélnek automatikusan az anyának.
Lehet lepontozni megint, majd a bíróságot is akár, akkor sem így van.
en mindenkinek zoldet nyomtam
egyetlen valaszhoz semmit, ahol kertem fejtsd ki
Nem mérgelődöm, csak dühít, hogy nemhogy nem tudják az igazságot (nem baj, nem kell mindenkinek tudnia), de leírom, és lepontoznak érte!
Nem értem, miért gondolják, hogy nyomnak egy piros kezet, akkor majd nekik lesz igazuk...
Ügyvédi irodában dolgozom, látom, hogy hogy megy ez.
(Amúgy nem feltétlenül kell arra gondolni, hogy mindig az aljasabb szülő kapja a gyereket, tényleg megnézik, hol jobb neki!)
Tény, hogy az már eleve rossz, ha a bíróságnak kell döntenie, mindenki jobban örül a megegyezésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!