Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetetekben mit láttok, tényleg sok a válás?
Figyelt kérdés
Sok párt ismerek a 20-35 éves korosztályig, de egy sem vált el. Van közöttük 2-3-5, és van közöttük 15 éves kapcsolat is, de egy elvált házaspárt sem ismerek. A legtöbben 1-2 pici gyerek van. Miért mondják hogy sok a válás? Oké, mondjuk a szüleim korabelieknél (50 év körüliek) ott már sokkal több elvált embert ismerek.2012. jún. 19. 22:02
11/14 anonim válasza:
Én is azt látom, hogy az emberek túl könnyen feladják a kapcsolatot. Régen az emberek jobban meggondolták. Manapság túl könnyen megy az egész.
12/14 anonim válasza:
Szerintem azért nem tudnak együtt maradni az emberek, mert kihalóban vannak az emberi értékek, mindenki egyre önzőbb, csak az legyen, ami neki jó, adni, szeretni, a másikért feladni valamit már nem menő. A másik dolog, hogy minden azt sulykolja, hogy legyél egyéni! törődj magaddal! így ez sok egyéni ember nem talál magához illőt, mert a másik másképp egyéni, tehát nem illenek össze. Manapság ez dívik, élvezd az életed, és ha valami már nem okoz annyi élvezetet, cseréld le mint a zoknidat. Majd jön az új, és az megint ad újabb élvezetet. Jó azt megértem, ha egy hülye anyós, vagy a folytonos megcsalás, ivás szétzilál egy kapcsolatot. De azért ha az emberek másképp gondolkodnának az emberi értékekről, talán nem lenne ennyi válás.
13/14 anonim válasza:
Apám kétszer vált el. Én az első házasságából való gyerek vagyok. Mindig az élvezeteket kereste, ő úgy fogalmazott, hogy a "boldogságot". Az ilyen soha nem találja meg a boldogságát, mert nem jó helyen keresi. -szerintem. Mert egyik feleségért, vagy gyerekéért nem tudott áldozatokat hozni, (ami a szeretet lenne) csak önző módon a saját boldogságát kereste, de nem találta, csak csinált 8 árva gyereket. sz
14/14 anonim válasza:
A közelemben sok. Illetve ahol még együtt van a pár, ott is kiderül, hogy nem igazán boldogok együtt. Amióta nyilvános, hogy válunk, az ismerős anyukák sorra jönnek oda hozzám érdeklődni, hogy pontosan mit kell a keresetbe írni, mennyit kell fizetni, illetékbélyegben-e, stb, szóval nagyon a pontos technikai részletek érdeklik őket. Aztán kiderül, hogy ők is fontolgatják, kettőről tudom, hogy nagyon boldogtalanok, de nem tudnak válni anyagi okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!