Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás vagy nyitott házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás vagy nyitott házasság?

Figyelt kérdés

A terhességem óta megromlott a házasságom, a szexuális életünk nulla. 28 éves vagyok és 6 éve nem volt szexuális kapcsolatom. A férjem fáradt stb. Lehet ennek sokféle oka, nem is ez a kérdésem.

Egyre többször hallok olyat, hogy házasságban élőknek van barátja/barátnője. Döbbenet. Vagy csak naív vagyok?

Minden házasság tönkre megy?

Hölgyek urak válaszait tanácsait várom.

Köszönöm

2012. jún. 15. 18:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem válj el.anyagiakkal nem lesz probléma,a gyerek is érzi hogy nincs minden rendben közöttetek,hiszen az lenne az egészséges ha azt látná hogy a szülei együtt alszanak minden este és nagyon boldogok.apuka meg akármikor láthatná...28 évesen élned kell még és 6 év szex nélkül rengeteg idő.biztos lehetsz benne hogy párodnak van egy másik partnere is...17/L
2012. jún. 18. 00:42
 22/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem tudod elzavarni orvoshoz, aki megvizsgálhatja, mitől van ez nála (akár pszichológus is), akkor válj el. Nem tisztességes csak arra az időre vele maradni, amíg nem találsz valami jobbat (ezt hívják majomeffektusnak: akkor engedi el az ágat, ha már fogja a következőt), ráadásul én ha férfi lennék, akkor tuti nem közelítenék komoly szándékkal olyan nőhöz, aki egy házasságból kacsingat kifelé, miközben tele a világ egyedülálló nővel...

A nyitott házasság nem nektek való, akkor már csak idő kérdése lenne, mikor mentek szét. Én külföldiekről hallottam, akik ilyenben élnek, azt mondják, sokkal nagyobb elkötelezettségre és bizalomra van hozzá szükség, mint egy átlagos monogám házasságban, plusz olyan szintű kompromisszumkészségre, amit tényleg csak olyanért vállal az ember, akihez nagyon kötődik. A társadalmi elfogadottságát meg nagyban hátráltatják az ilyenek, mint ti, akik a válás előszobájának használják, mert miattatok mondják, hogy "a nyitott kapcsolatok nagy százalékának válás a vége". Szóval én a terápiát javaslom, és ha az nem jön be, akkor a válást. Fiatal vagy még, találsz hozzád illőbbet.

2012. jún. 18. 08:16
 23/25 anonim ***** válasza:
70%

vállj el,szerintem meleg a férjed....

nem akarlak megbántani,de ebbe biztos vagyok....

a megérzéseim 100%ban bejönnek

sajnos!

2012. jún. 21. 07:41
 24/25 anonim ***** válasza:
72%

,

ez nem élet! ha így akarod hátralévő napjaidat tölteni,szerintem inkább akaszd fel magad....mert még azis értelmesebb

Lehet hogy a családod meg a barátaid nem merik elmondani,embereld meg magad,párra fogsz találni,aki szeretni fog,ha nem léped ezt meg 40 éves kiélt,depressziós nő leszel,egy meleg férjel,meg gyerekkel a nyakadba,és akkor már nem fogsz kelleni senknek sem.......

te életed a te döntésed,de szerintem a szüleid nem ezt szánták neked,nem ezért neveltek fel nagy fáradtsággal,hogy azt lássák tönkremész idegileg!!

2012. jún. 21. 07:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Mire jutottàl? Együtt vagytok mèg? Valóban kivàncsi lennèk a folytatàsra ha van..írj lègyszi ha csak pàr sort is mert jô lenne..köszike..
2014. júl. 11. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!