Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás vagy nyitott házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás vagy nyitott házasság?

Figyelt kérdés

A terhességem óta megromlott a házasságom, a szexuális életünk nulla. 28 éves vagyok és 6 éve nem volt szexuális kapcsolatom. A férjem fáradt stb. Lehet ennek sokféle oka, nem is ez a kérdésem.

Egyre többször hallok olyat, hogy házasságban élőknek van barátja/barátnője. Döbbenet. Vagy csak naív vagyok?

Minden házasság tönkre megy?

Hölgyek urak válaszait tanácsait várom.

Köszönöm

2012. jún. 15. 18:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nagy tévhit hogy minden házasság így végződik, de ha így is lenne akkor egyszerű, nem kell házasodni és kész, viszont itt egyértelmű válni kell, mi az hogy jó neki? persze jó mert neki már van szeretője vagy dugópajtása, és nem is kellett megkérdeznie senkit hozzá.
2012. jún. 15. 19:41
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha valóban ez a hozzáállása a férjednek én nem sokat haboznék a helyedben. Elkezdeném élni az életem, mintha egyedülálló lennék, aztán majd kiderül, hogy mi lesz belőle. Lehet, hogy jön a nagy szerelem a részedről és tényleg elválsz, vagy a férjed döbben rá, hogy így nem lehet és változtat a dolgain.
2012. jún. 15. 19:44
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. jún. 15. 19:48
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi tart mellette? Az anyagiak? Szex nincs,alapvető minimális kommunikáción kívül mást nem folytattok,hiszen ő külföldön él és csak 1-2 hétre jön haza.Ez még barátságnak is gyér.A gyerek hamar meg fogja szokni,hogy elváltatok,most sem az élete része az apja.Egy vasárnapi apuka is többet látja a gyerekét,mint a férjed.

Miért nem zárod le az életednek ezt a szakaszát és kezdesz egy jobb életet? A házasság nem könnyű intézmény,de amiben most élsz,annál kevés rosszabbat tudok elképzelni.Testi-lelki törődés kell mindkét félnek,különben nincs értelme együtt lenni.

2012. jún. 15. 20:56
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Ja, mert egyedül, egy fizetésből, magányosan, örökös létbizonytalanságban sokkal jobb. Nem vagy már 20 éves, lehet kutyának sem kellesz. Először azt próbáld kideríteni, miért nem kellesz a férjednek?Nem orvosolható?Lehet vmi hormonzavar, depresszió is a háttérben.
2012. jún. 15. 21:30
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

hormonzavar a lóf a szt! Mert szülés után már nem olyan feszes a melle?? Vagy esetleg a terhességi csikok nem olyan szépek? Menjen a büdös pi csá ba az ilyen férfi, akinek csak addig jó a nő amig hamvas fiatal...

37/f

2012. jún. 15. 21:53
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti: Akkor azt javaslod a pénzért maradjon vele? Miért ne kellhetne ő még egy férfinak? 28 éves könyörgöm,nem 95!
2012. jún. 15. 22:41
 18/25 anonim ***** válasza:
79%
A terhességed előtt kedves kérdező, volt/jó volt a szexuális életetek? Szereted őt még mint embert? Társadnak legfeljebb az anyagiakban tarthatod, vagy tudtok beszélgetni? Ő azt mondja, hogy a fáradtság miatt nem akar szexet, de az lehetetlen, hogy mindig fáradt legyen. Nem lehet depressziós? Én ebben a helyzetben nyitnèk egy normàlis párkapcsolat lehetősége felé, amennyiben egyáltalán nincs esély a változásra. Márpedig 6 év az nagyon sok.
2012. jún. 15. 23:48
 19/25 A kérdező kommentje:

Szerencsére nagyon csinos maradtam szülés után is. Nem a pénze kell, hanem a szülés előtti normális élet.

Depressziós. Én a dupláját keresem mint Ő. 500e bruttòt, ő "csak" 300e bruttót.

Nem a pénze kell ő kell csak úgy mint régen.

Nem érdekel mennyit keres, hiszen miénk van nem enyém tiéd.

2012. jún. 16. 12:03
 20/25 A kérdező kommentje:
Igen a terhesség előtt minden rendben volt.
2012. jún. 16. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!