Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás vagy nyitott házasság?
A terhességem óta megromlott a házasságom, a szexuális életünk nulla. 28 éves vagyok és 6 éve nem volt szexuális kapcsolatom. A férjem fáradt stb. Lehet ennek sokféle oka, nem is ez a kérdésem.
Egyre többször hallok olyat, hogy házasságban élőknek van barátja/barátnője. Döbbenet. Vagy csak naív vagyok?
Minden házasság tönkre megy?
Hölgyek urak válaszait tanácsait várom.
Köszönöm
Mi tart mellette? Az anyagiak? Szex nincs,alapvető minimális kommunikáción kívül mást nem folytattok,hiszen ő külföldön él és csak 1-2 hétre jön haza.Ez még barátságnak is gyér.A gyerek hamar meg fogja szokni,hogy elváltatok,most sem az élete része az apja.Egy vasárnapi apuka is többet látja a gyerekét,mint a férjed.
Miért nem zárod le az életednek ezt a szakaszát és kezdesz egy jobb életet? A házasság nem könnyű intézmény,de amiben most élsz,annál kevés rosszabbat tudok elképzelni.Testi-lelki törődés kell mindkét félnek,különben nincs értelme együtt lenni.
hormonzavar a lóf a szt! Mert szülés után már nem olyan feszes a melle?? Vagy esetleg a terhességi csikok nem olyan szépek? Menjen a büdös pi csá ba az ilyen férfi, akinek csak addig jó a nő amig hamvas fiatal...
37/f
Szerencsére nagyon csinos maradtam szülés után is. Nem a pénze kell, hanem a szülés előtti normális élet.
Depressziós. Én a dupláját keresem mint Ő. 500e bruttòt, ő "csak" 300e bruttót.
Nem a pénze kell ő kell csak úgy mint régen.
Nem érdekel mennyit keres, hiszen miénk van nem enyém tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!