Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás vagy nyitott házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás vagy nyitott házasság?

Figyelt kérdés

A terhességem óta megromlott a házasságom, a szexuális életünk nulla. 28 éves vagyok és 6 éve nem volt szexuális kapcsolatom. A férjem fáradt stb. Lehet ennek sokféle oka, nem is ez a kérdésem.

Egyre többször hallok olyat, hogy házasságban élőknek van barátja/barátnője. Döbbenet. Vagy csak naív vagyok?

Minden házasság tönkre megy?

Hölgyek urak válaszait tanácsait várom.

Köszönöm

2012. jún. 15. 18:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég kevés az info...

6 éve konstans fáradt? Hétvégén, szabin, nyaraláson is?

A megromlás jelentkezik másban is a szexuális élet hiányán kívül?

2012. jún. 15. 18:06
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
A férjed 6 éve folyamatosan fáradt és 6 éve bírja szex nélkül? Ilyen van?! :O
2012. jún. 15. 18:18
 3/25 A kérdező kommentje:

Igen, 6éve. :( Nem alszunk egy ágyban, nem beszélgetünk stb stb. Ő nem akar válni mert neki semmi problémája nincs, neki így jó.

De mivel nagyon nyivákoltam ezért azt a megoldást találta ki, hogy elment külföldre, h több pézt keressen és ettől majd nem lesz fáradt.

1éve külföldön él. Hozzáteszem soha nem voltak anyagi problémáink.

2012. jún. 15. 18:25
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
De ha 1 éve külföldön dolgozik,milyen gyakran jár haza? 28 évesen 6 éve nem volt szexuális kontaktod vele? Atyaég...döbbenet...
2012. jún. 15. 18:29
 5/25 anonim ***** válasza:
75%
hogy bírtad idáig?? Gondolod hogy nem csalt meg téged?
2012. jún. 15. 18:32
 6/25 anonim ***** válasza:
34%
Ööö... elnézést, hogy a 20 éves fejemmel ilyenbe beleszólok, de egy ilyen korabeli férfi lehetetlen, hogy kibírja hat évig szex nélkül... Tehát csak egy alternatíva maradt...
2012. jún. 15. 18:37
 7/25 anonim ***** válasza:
67%

Két alternatíva van.

Az egyik, amire te is gondolsz kedves utolsó, a másik pedig az, hogy mégsem az ellenkező nemhez vonzódik - ez sem kizárt, sokuknak van gyereke.

Kérdező! Ha teheted, váljatok el, találd meg a boldogságot. Ha anyagiak nem játszanak közre, ha nem maradtok fedél nélkül, én ezt tanácsolom. Nagyon fiatal vagy még, bőven találhatsz magadnak másik párt, aki mellett boldog leszel és nő lehetsz!

2012. jún. 15. 19:18
 8/25 A kérdező kommentje:

Ez a fő kérdés. Tartsak szeretőt? Én eddig bírtam. :(

Vagy váljak?

2x 1 hetet volt itthon.

Nem az a kérdés, h megcsal. Váljak nyissak új kapcsolatot, aztán annak is ez lesz a vége?Vagy ha minden házasság elhidegüléssel végződik akkor minek váljak el?

Ezt szokta mondani, hogy a szomszéd nőt veri a férje nem dolgozik, én meg csak azon nyafogok, h nincs szex. Nevetséges vagyok. :(

Pszichológushoz mentem, ő nem jön, de ha hülyének érzem magam, akkor nem haragszik menjek nyugodtan.

A pszichológus szerint aszexuális v homoszexuális és azért ragaszkodik a gyerekhez meg hozzám, h a látszat meglegyen, h normális család vagyunk.

10 éve vagyunk együtt nője nincs tudom. Megvan az érzelmi intelligenciám ehhez, nőne nincs.

A pszichológus elméletére nem tudom azr mondani, h kizárt. :( Mit tegyek?

Tönkre mentem. Egyébként jó apa jól keres,diplomás okos. Csak nem kellek neki mint Nő.

Ötletek? Javaslatok?

Ja a legdurvább:

Ne váljak el, dugjak akivel akarok menjek swinger clubba csak ne váljak el.

2012. jún. 15. 19:31
 9/25 anonim ***** válasza:

Neked kell tudni, hogy kell-e egy ilyen férj és mellé szerető, vagy elválsz és keresel valaki mást.

Nem végződik minden házasság így, és nem kell az egekbe magasztalni a lakótárs szerű együttélést, mert a szomszédot veri a férje.

28 vagy, nem 88, neked még élned kell, és igen, abba beletartozik egy normális kapcsolat is!

2012. jún. 15. 19:38
 10/25 anonim ***** válasza:
88%

Nem, nem minden házasság végződik így. A szerelem egy idő után az esetek 99%-ában elmúlik, de a szeretet, tisztelet megmarad és a testiség is. A házasságok fele válással végződik, de ha jól választ az ember, ott van a másik 50%, akik együtt maradnak és boldogok!

Lépj ki ebből a házasságból.

Én 23 éves voltam, amikor egy olyan kapcsolatban voltam benne, ahol a szexuális étvágyunk baromira nem egyezett az exemmel, neki elég volt az, hogy 2-3 hetente, nekem viszont ez baromi kevés volt. Szerettem, így egy darabig úgy voltam vele, hogy ez van, nekem ennyi jutott. Aztán szerencsére vége lett és ma már tudom, hogy ennek nem kell így lennie.

2012. jún. 15. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!