Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Éppen válunk a férjemmel, én elköltöztem a fiammal az eddigi lakásból, és szeretném a személyes holmijainkat elvinni, de nem engedi. És ráadásként tegnap lecserélte a bejárati ajtó zárját, tehát se én, se a fiam nem tudunk bejutni. Kihez lehet fordulni segítségért, mert muszály lenne elpakolni. Egyszerűen semmit nem ad, késlelteti a dolgot. Még a közös vagyont is egytől egyig magának akarja. A fiammal sem ad semmit.Szombaton én szeretnék bemenni, és a személyes holmikat elvinni. Mit tegyek, ha nem enged be? Ti mitt tennétek? Mit mondjak neki, hogy a gyerekemnek is adja oda az asztalját, ágyát. (15 éves fiú)
2012. jún. 6. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Elmész a rendőrségre és bejelented. Ők kimennek veled, felszólítják a férjedet a személyes holmik átadására. Nálunk is így volt sajnos.
2012. jún. 6. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha az a bejelentett címetek, akkor a rendőrség a megoldás.Kimennek veled,és megvárják, míg összeszeded a cuccot.Érdemes azonnal olyan kocsival menni, amin el tudjátok vinni a bútorokat is.
2012. jún. 6. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!