Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
A férjemmel pont válófélben vagyunk. A 15 éves fiam velem jön, a 10 éves lányom vele marad. Csak az a baj, hogy a fiammal nem ad semmit, ágyat sem, az íróasztalt is könyörögjük,de nem nagyon hatja meg. Plusz van egy laptop, amit én is, és a fiam is szeretne. De azt sem hajlandó átadni. Neki van egy saját munkahelyi. Mit lehet ilyenkor tenni? Szeretnék jól kijönni a dologból, és nem semmi nélkül eljönni a mostani lakásból. Állandóan hőzöng, veri magát!2012. máj. 13. 11:52
1/6 anonim válasza:
Pakolj el akkor, amikor ő nincs otthon.
2/6 anonim válasza:
Mivel nem hajlandó a kommunikációra ezért szép úton nem sűrűn jössz ki jól a dologból. Ki vette ezeket egyáltalán? ha közösen akkor mond meg neki hogy ha nem ad semmit azt is jogi útra viszed, mert olyan nincs hogy üres kézzel menj el egy gyerekkel.
3/6 anonim válasza:
de hogy hagyod ott a 10 éves lányodat?
ez fura
4/6 A kérdező kommentje:
Közös megegyezéssel válunk, a kislányom nagyon apás, a fiam rossz viszonyban van az apjával. A szüleimhez költözünk vissza, ahol a lányom sose szeretett lenni,
2012. máj. 13. 12:54
5/6 anonim válasza:
Szerintem pedig bölcs döntés, hogy megegyeztek a gyerekeket illetően és a gyerekek dönthettek. Én is ezt tenném. Nem attól jó egy szülő,hogy magához láncolja a gyerekét, hanem attól, hogy megkeresi azt, ami neki a legjobb.
Közösen vettétek ezeket a dolgokat?
6/6 A kérdező kommentje:
A szekrénysor az enyém. Leánykoromban gyűjtöttem rá keservesen, aztán az esküvő után vettem egy szekrénysort itt ahol élünk. azért vettem itt, hogy megspóroljak egy szállítás díját. A férjem meg állítja, hogy az övé.
Én nem erőltettem a kislányomat. Ha nem szeret jönni édesanyámhoz, akkor nem jön. Ha úgy gondolja meglátogat minket, akkor jön.
2012. máj. 14. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!