Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apa megcsalta Anyát. Már teljesen kivan állandóan veszekednek mit lehet ilyenkor tenni?
Apám megcsalja anyát ...több bizonyíték is van
nagyon veszekednek már több ideje megy ez. anya is teljesen kivan idegileg.ÚGy volt vele,hogy rajta akarja kapni...de nem sikerül
a válás elég bonyolult lesz...hitelt vettünk fel a házra hogy megtuggyuk venni és a ház anya szüleinke a házára van ráterhelve.Ha elmennénk apa már csak azért is nemfizetné.EZ MÁR KIBÍRHATATLAN.telejsen tönkremegyünk
17
bocsánat de ilyen helyzetben vagyok és neked ez a válaszod
akkor nemkell írni
én vagyok az eggyetlen gyerekük
és anyának adtam igazat mindenben
aztmondta nemvagyok a lánya többet...igen 1 szar ember
Kérdező, nem ti mennétek el, hanem a ribanc apád, az a szar alak!
Anyud csomagoljon neki és dobjátok ki! Ilyen alak, aki azt mondja a saját lányára h te nem vagy a gyerekem, az menjen a jó büdös pi**ába!
talán a legjobb a válás ... Igazából 1 válás sem könnyű , én szüleimé se volt egyszerű .
Persze ki voltam bukva én is , anyu is ... de a lényeg , ha már csalja anyudat stb , akkor nincs más út.
Ez így csak szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!