Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim nagyon sokszor veszekednek. Mit tegyek?
Ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni, nem te vagy az egyetlen fiatal, aki emiatt szenved. A szüleidnek kéne észrevenniük, hogy önző módon viselkednek és neked csinálnak vele rosszat. Nincs valami olyan rokonod, akitől segítséget kérhetsz?
2010. jan. 31. 19:47
2/8 anonim válasza:
az en helyzetem sokkal rosszabb:S
de ez is nagyon gaz:S
2010. jan. 31. 23:13
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos kicsi a családunk és nincs senki, akivel erről beszélhetnék. Még testvérem sem. Amúgy gondoltam, hogy nem én vagyok az egyetlen. :)
4/8 A kérdező kommentje:
23:13-as: Biztos, nem tudom, milyen a helyzeted...
5/8 anonim válasza:
Nem írtad hány éves vagy. Sajnos nagyon sok családban ez a helyzet. Szerintem ne mond nekik, hogy válljanak el, inkább őszintén mond el nekik az érzéseidet. Mond, hogy szeretnél te is mindenben megfelelni nekik, de ők is segítsenek azzal, hogy téged kihagynak a "buliból". Tőrődjenek és foglalkozzanak veled. Ha ez nem menne, akkor esetleg beszélj valamelyik nagyszülővel erről, akiben megbízol és nem mondja vissza a dolgokat, hogy legyen egy családtag akivel meg tudd beszélni az aktuális problémákat. Ne őröld magadban! És mindig gondolj arra, hogyha nagykorú leszel, akkor végső megoldásként szedheted a motyódat, és max elmégy albiba. Te azért legyél különb, mint ők. Vigyázz nagyon magadra! Üdv: Juliee (29)
2010. márc. 23. 20:22
6/8 A kérdező kommentje:
15 vagyok és köszi a választ, hidd el, már rengeteg dolgot kipróbáltam. Gondoltam a nagyszülős dologra is, de csak egy nagymamám van, aki sajnos nem tud segíteni. Azért köszi mégegyszer.
7/8 anonim válasza:
20:22 -es vagyok. Az én apukámnak meg egy felesége volt anyu előtt. Fél évig voltak együtt, de gyorsan el is váltak. Én meg egy fényképre találtam rá. Nem mondom meglepődtem, de nem csináltam belőle ügyet. Mondjuk más lett volna a helyzet, ha kiderült volna, hogy van egy tesóm is. Sajnos vagy nem sajnos az ember a rokonait kapja azt nem választja, így nem tudsz mit tenni, csak tanulni a szüleid példájából, hogy te majd ne így csináld. Gondolj arra, hogy nemsoká a magad ura is lehetsz. Amikor meg otthon vagy, ők meg veszekednek, akkor kezd el sportolni. Fekvőtámasz, felülés, futás, kerózás, kosarazás a szabadban. Vagy egyszerűen csak fogd magad és vidd ki a szemetet. De ne szólj bele a dolgukba. Vagy úgyid jön a jóidő... sétálj nagyokat baráttal barátnővel. Kitartást!!!!
Juliee
2010. ápr. 1. 22:13
8/8 A kérdező kommentje:
Aha, köszi, milyen véletlen, nekem egyszer a mamám kotyogta ki, hogy anyukámnak volt apukám előtt egy férje. :)
Kapcsolódó kérdések: