Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apa megcsalta Anyát. Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apa megcsalta Anyát. Már teljesen kivan állandóan veszekednek mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Apám megcsalja anyát ...több bizonyíték is van

nagyon veszekednek már több ideje megy ez. anya is teljesen kivan idegileg.ÚGy volt vele,hogy rajta akarja kapni...de nem sikerül

a válás elég bonyolult lesz...hitelt vettünk fel a házra hogy megtuggyuk venni és a ház anya szüleinke a házára van ráterhelve.Ha elmennénk apa már csak azért is nemfizetné.EZ MÁR KIBÍRHATATLAN.telejsen tönkremegyünk

17

2011. ápr. 25. 13:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:))))számból vetted ki a szavakat
2011. ápr. 25. 14:24
 12/20 A kérdező kommentje:

szóval miért is írsz még mindig ide?

a válaszoddal nekem semmit nem mondtál...fölleg nem tanácsot

ha okoskodni szeretnél menny máshova aki tűri:)

köszönöm

2011. ápr. 25. 14:31
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Erj es tanulj meg egy picit. Van meg 20 eved ra, talan sikerul.
2011. ápr. 25. 14:34
 14/20 A kérdező kommentje:

FromOz

lehet hogy fiatalabb vagyok de az nem az jelenti hogy butább is:)))

2011. ápr. 25. 14:38
 15/20 A kérdező kommentje:

azhiszem az a személy már megér akinek az apja ilyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vagy nembiztos.....ezt ész érvekkel nemlehet felfogni

2011. ápr. 25. 14:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
[off: pedig, kérdező, ha valamit lépni akarsz, segíteni- előbb érteni kell a helyzetet -az első válaszoló azt kezdte segíteni -hogy megértsd -mire 13:59-ben hihetetlen agresszívan feleltél. Kár.]
2011. ápr. 25. 14:50
 17/20 anonim válasza:

Az,hogy a férfiak ilyen egy taplók ez már undorító.. anyud gondolom nagyon kész van próbáld segíteni szeretetben :)

és világosítsd fel apudat h huzzon el a p*csába:D senki se kíváncsi az ilyenekre ..

2011. ápr. 25. 14:57
 18/20 anonim ***** válasza:
71%

"A kérdező kommentje:

FromOz

lehet hogy fiatalabb vagyok de az nem az jelenti hogy butább is:)))"

Az, hogy fiatalabb vagy valóban nem jelenti automatikusan.

De az, hogy meg sem érted FromOz első hozzászólását (segítek, egy picit sem negatív... csak nehéz összetett mondat..) és uszkve 50 helyesírási hibát ejtettél rövidke 10 leírt sorodban némiképpen ellent mondd annak, hogy nem vagy totál sötét.

De, hogy hasznos is legyek: Ne szólj bele szüleid dolgába. Meg fogják oldani. Inkább foglalkozz az iskolával, mert 2-es érettségivel nehéz lesz érvényesülni és akkor még te is plusz egy problémát jelentesz majd a szüleidnek a saját gondjukon felül...

2011. ápr. 25. 19:39
 19/20 Szőkecsaj válasza:
Hát úgylátom nagy a baj a családodba ez szomorú.Vna kisebb tesó?? Mert neked 17éves fejjel ezt már könnyebb felfoni. Azt ajánlom hogy ebbe ne nagyon avaetkozz bele hadd hogy a szüleid megbeszéljék.Viszotn ezneked nagyon ekellemetlen és fájó érzés főleg ha mindkét szülődet szereted bár csúnya dolog vlt apukád részéről hogy ezt csinálta anyukáddal delehete hogy valami új klelt neki. Te szépen gondold át magadba a dolgokat és hidd el a rossz után általában jó következik.!:)
2011. ápr. 26. 00:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Az én szüleim is elváltak, amikor középiskolás voltam. Apu megcsalta anyut. Aztán nem jöttek ki egymással. Megviselt, de tudtam azt, hogy a legjobb, ha kimaradok belőle. Vagy legalábbis megpróbálok. Mert mindketten hibásak voltak. Anyu azért, mert nem foglalkozott apuval (ebbe most nem mennék bele, komoly dolgai voltak), apu meg azért, mert nem a megcsalás lett volna a megoldás. Én így láttam és még 10 év elteltével is így látom. Aztán a válás után a lakásban úgy maradhattunk, hogy ki kellett fizetni a felét apunak, emiatt pedig anyunak hitelt kellett felvennie, amit még sokáig kell fizetni.

Amúgy FromOz tényleg nem írt semmi bántót, mégha félre is értettétek. Kérdező, a válaszában éppen apukáddal nem ért egyet, hogy a "csakazértis" elvet vallja.

25/N

2011. ápr. 29. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!