Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ilyenkor tenni?
Ezt most nem igazán értem--> "mert nála (apánál) van elhelyezve a gyermek, de a gyerek az anyánál van"
Ezt akkor most, hogy kell értelmezni? Papíron van csak a gyermek az apánál? Egyébként anyuka neveli, járatja iskolába stb? APuka mikor látja a gyermeket?
"ugyanannyi időt kell a gyereknek az anyánál tölteni mint az apánál. ez igy van a végzés első mondatában."--> ezt hogy kivitelezitek? Az is benne van a végzésben? pl. 1 hét itt 1 hét ott. szüneteket hogy osztjátok meg?
Elnézést ha értetlenkedek, de ezt most nem értem! :)
Egyébként egyetértek az előzővel, próbáljátok meg fele-fele arányban osztozkodni a csp-on.
Értem.
Azt azért megkérdezhetem, hogy ha ennyire szépen neveeld, gondozod a gyermekedet, akkor miért születhetett ilyen bírósági döntés? Nem bántani akarlak, tényleg távol áll tőlem, de annyira kiváncsi vagyok ilyenkor mi alapján döntött a bíróság.
Kérdésedre válaszolva én is úgy tudom, hogy az kapja a családi pótlékot ahol hivatalosan el van helyezve a gyermek. De mondom a ti esetetekben lehetne fele-fele arányban kapni. Azt megkérdezhetem, hogy esetetekben neked kell tartásdíjat fizetni? Vagy ez ilyenkor hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!