Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válunk, és a feleségem ragaszkodik hozzá, hogy kéthetente egy hétvégét láthassam a 3 éves kislányomat, mivel győzhetném meg, hogy azon kívül, hogy nyilván nekem ez nagy rűgás, a gyereknek is árt vele?
Elképesztő milyen nők írogatnak ide. Persze csak az a jó, amit ők kitalálnak, de nem képesek felfogni, hogy másképp is lehet csinálni a dolgokat. Nem kell vigyázzban állni egész nap, ha normális kommunikáció működik, akkor apuka odatelefonál, hogy ráér ma/holnap/péntek délután és szeretne elmenni a gyerekért iskolába, vagy hétvégére talált valami jó programot, és elvinné, és ha senkinek nem ütközik a már meglévő programjával, akkor menjen.
Egyébként egészen sok itt a mártír anya, aki úgy tesz, mintha olyan hatalmas teher lenne a gyerek. Ha ennyire nagy gondot jelent, akkor hadd nevelje az apuka, elég sok olyan apukáról tudok, aki örülne, ha nevelhetné a gyerekét. Aztán majd ti igazodhattok az ő időbeosztásukhoz. Akkor már kevés lenne a kéthetente hétvége, mi? Nyilván vannak olyan apák is, akik erre alkalmatlanok, de az egy más kategória fogjátok már fel. A legtöbb apa normális.
Anyuka a magánéletét meg oldja meg, nem értem pontosan miben zavarja meg az ő randizgatását az, hogy apuka elviszi a gyereket valahova, vagy elmegy érte az iskolába. Persze ha engednétek, hogy a ti lakásotokon kívül máshol is találkozzanak, akkor apukának nem kéne órákon át a lakásotokban kempelnie, ha szeretné a gyerekét látni.
Azt meg nem gondolhatjátok komolyan, hogy normális, hogy a ti új férjetekkel minden nap találkozhat a gyerek, a saját apjával meg szigorúan kéthetente hétvégente, és az ő új feleségét meg ne ismerje, mert szegény gyerek lelki világának árt. Hát pont annyira, mint a ti új férjetek.
Ja és kapaszkodjatok meg, az sem mindig igaz, hogy az apuka lép le egy másik nővel. De érdekes módon ilyenkor is az anyánál marad a gyerek... Aki elkezd mártírkodni, mint ti, mintha még ő tenne szívességet azzal, hogy nála lakhat a gyerek, ahelyett, hogy a fenekét a földhöz verné örömében, hogy minden nap láthatja a gyerekét.
Igen, ez nekem is feltűnt, aki nem apagyűlölő, annak nyilván nincs gyereke.
Hánynom kell ettől a bandától. Még jó hogy vannak, akik meg merik mondani a véleményüket 100 (baromira elfoglalt) anya ellen is.
Legalább mostmár tudom miből szerezzek plusz pénzt, könyvet írok, hogy hogyan kell viselkedni az elvált szülőknek, ha kultúremberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!