Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válunk, és a feleségem ragaszkodik hozzá, hogy kéthetente egy hétvégét láthassam a 3 éves kislányomat, mivel győzhetném meg, hogy azon kívül, hogy nyilván nekem ez nagy rűgás, a gyereknek is árt vele?
Először is, olvasd már el mit írtam, mondtam, nem céloztam senkinek. Ha magadra vetted, az nem az én problémám, ez is mutat valahol valamit.
Másrészről,aki szerint az a normális, ha egy apa mindössze kéthetente hétvégén vehet részt a gyereke életében, azzal nincs miről beszélni, megvan róla a véleményem és mindenkinek, aki tudja mit jelent, hogy két szülőd van, nem egy.
Ahol pedig az apa szemétkedik, arról ugyanez a véleményem, nem az a problémám senkivel,hogy anya, épp ugyanúgy lehet szemét az apa is, de nem értem ez hogy jön ide, a kérdező férfi, és többször szeretné látni a kislányát, ami tökéletesen érthető.
Az életkoromat pedig megtisztelő, hogy ennyire fiatalnak saccolod, annak is érzem magam, de nem a saját magam szórakoztatása végett hoztam ezzel kapcsolatos példát.
Na jó, de ez a ti történetetek, ahol az apa veled akart kicseszni, itt erről szó sincs.
A bármikor láthatás pedig nálatok nem tudom mit jelent, többen írtátok ezt a hirtelen betoppanást. Nálam azt jelenti, hogy odacsörög, hogy otthon vagyunk-e, mert ráér, és jönne, ha otthon vagyunk akkor azt mondom jó, jöjjön. Csak ugye ehhez beszélőviszony szükségeltetik.
Nekem nagyon hiányzott volna, mondjuk soha senki nem szabta meg, hogy mikor láthatom, amikor akarom.
A válás a szülők problémája, nem a gyereké, és már alapból az egy rohadt nagy törés, hogy az egyik szülővel való kapcsolattartás a másik által van korlátozva, holott teljes normális családban ez egyáltalán nem akadály.
Hamis illúzió..Na én meg ezt nem hiszem el, a gyereknek az a család, amibe született.
Ha pedig új párod van, az akkor sem az apja.
Az azért egy egészen más eset, amikor az apa lelép és 10 év múlva jön, ilyenkor nyilván borul az egész, de egy olyan család esetén, ahol válás után is egyformán ragaszkodnak a gyerekhez, ott senki sem pótolhatja az apát.
Az pedig megint egy borzalmas dolog, hogy az új pár annyi időt tölt a gyerekkel, amennyit akar, de az apa korlátozva van. Nyugodtan mondhatja bárki erre azt, hogy igazságos, nem az.
Fordított esetben garantálom, hogy ti sem gondolnátok, hogy rendben van az, hogy ti csak kéthetente láthatjátok a gyereket, de az apa új felesége egész nap vele lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!