Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válunk, és a feleségem ragaszkodik hozzá, hogy kéthetente egy hétvégét láthassam a 3 éves kislányomat, mivel győzhetném meg, hogy azon kívül, hogy nyilván nekem ez nagy rűgás, a gyereknek is árt vele?
Én az ilyet nem tudom megérteni, ez simán csak kib*szás a volt férjjel. Nem tudom hogy valaki hogy képes a saját gyerekét eszközként használni, pedig elvileg mindennél jobban szereti.
Érdekes, nálunk is akkor jött mindenki, amikor akart és az ég világon semmi baja nem lett a gyereknek, imádja az apját, mára felnőtt ember.
És szerinted a kéthetente hétvége az milyen rendszer? Kíváncsi vagyok az anyuka mit érezne, ha csak kéthetente hétvégén láthatná a kisgyerekét.
Egyébként akármilyen hihetetlen a gyereknek voltak nagyszülei és a férj részéről rokonai.
Bazz de még mindig felfoghatatlan, hogy valaki ezt képes jónak beállítani és azt mondani a gyereknek az a jó, ha csak kéthetente hétvégén láthatja az apját.
És akkor itt egymást alátámasztva fújjátok ezt, holott ha megnézitek a kéthetente hétvége általában ott szokott menni, ahol egymást szidják a pár tagjai, aki képes volt kulturált ember módjára elválni, azoknál ez sosem okoz problémát.
Garantáltan szemen köptem volna anyámat, ha ezt megcsinálta volna velem.
Persze, nyilván az én lelkivilágom undorító, amiért azt tartom helyesnek, hogy a gyereknek ugyanolyan részben legyen jelen az életben az apja és annak családja, mint az anyja.
Inkább azt tartom undorítónak aki a saját sérelmeit azzal torolja meg, hogy megakadályozza a kapcsolattartást és megutáltatja a gyerekkel az apját. (Még mielőtt valaki magára veszi, ezt senkinek nem céloztam).
A legtöbb elvált apuka is eszköznek használj a gyereket. Elsősorban anyuka életét akarják megnehezíteni. Áldozatnak állítják be magukat, holott csak manipulálják a gyereket. Olyat engednek meg neki, amit anyuka tilt, csak, hogy ők legyenek a jófejek. Nálunk apuka teletömte a gyerekeket édességgel (3-5 évesek), holott elmondtam ezerszer, hogy nem bírja a hasuk a sok édes vackot, még ha a szemük kívánja is, de Ő azt hitte, hogy csak vele akarok kitolni, hogy a gyerekek nehogy jól érezzék magukat vele. Az egyik fél éjszaka hányt, a másiknak meg fájt a hasa. Persze ez nem az Ő gondja volt.
Könnyű az anyukákra fújni, de nem ártana belegondolni, hogy a gyereknevelés 90%-a az ő nyakukban van. Apukáknak meg többnyire a móka marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!