Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kérhet még ettől több gyerekta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhet még ettől több gyerektartást?

Figyelt kérdés
A volt feleségemnek,ha a mostani párjától születik gyereke,akkor is kérhet gyerektartás emelést?Az már ugye nem az én gyerekem lenne,miatta nem kellene többet fizetnem,igaz?Most 30.000-45000 között fizetek,mert a mostani páromtól is van 2 gyerek.Viszont az exem azzal fenyegetőzik,hogy -csúnyán fogalmazok,mint ő-felcsináltatja magát és majd még egy 20-ast perkálhatok.Csak nem értem,én miért fizetnék többet?Azért,mert másnak szül gyereket?
2009. jún. 29. 17:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A bírónő nem foglalkozott azzal,hogy nem láthatom a fiamat,mert azt mondta,hogy ez nem gyerekláthatásról szól(mármint a per),hanem gyerektartás emeltetésről.A mostani párommal nagyon jó volt a fiam kapcsolata,mintha a sajátja lett volna ő is,úgy szerette.Otthon elmesélte a fiam,hogy a párom sütit süt neki,játszik vele stb...és erre féltékeny lehet az exem.Miután megszületett a második közös gyerekünk is,rosszabb lett a helyzet,mert már a gyerek sem akart jönni hozzánk,mert állítólag mi őt nem is szeretjük.Azt mondta a páromnak,hogy nem fogja szeretni a másik tesót sem,mert úgyis utálja.Miután már 1 éves lett a kisebbik közös,a szülinapi tortáját széttúrta,megverte a kicsit és velünk is agresszív lett.Pedig ugyanúgy játszottunk vele stb,mint azelőtt.Azzal indokolta a tetteit,hogy csak úgy...és mi őt elakarjuk venni az anyukájától.
2009. jún. 29. 18:04
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bosszúálló típus.Ez a szerencséje az exnek...
2009. jún. 29. 18:08
 13/24 A kérdező kommentje:
Ja igen,amikor meg van a esetleges 150.000 forint fizetésem,akkor nekem ahhoz minden hétvégén be kell mennem dolgozni.Hogy jusson is és maradjon is.
2009. jún. 29. 18:11
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz, hogy az a per nem a gyerekláthatásról szólt, hanem a gyerektartásról, de én akkor sem hagynám magam. Pereld be, és akkor szóljon most a per a gyerekláthatásról.
2009. jún. 29. 18:15
 15/24 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos sok esélyed nincs.A bírónők semmit nem vesznek figyelembe,ami az anya ellen szól.Ez tapasztalat a környezetemben elvált családoknál.Remélem el vagytok válva ? Mert.ha nem az új gyereket a nevedre anyakönyveztetheti,és akkor elég macerás lesz az apaság megtagadása,és akkor lehet,hogy fizethetsz..
2009. jún. 29. 18:15
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Végül is,a máséra nem kérhet pénzt tőlem,kicsit megnyugodtam.Csak már annyi minden van,amivel kicsinálják az elvált apákat...remélem ilyen törvény nem lép életbe.(exnek kelljen még a nem közös gyerekre is fizetnie)
2009. jún. 29. 18:16
 17/24 A kérdező kommentje:
Igen,már elváltunk.
2009. jún. 29. 18:21
 18/24 anonim ***** válasza:
97%
A volt feleséged nemcsak gonosz, de buta is! Ne hagyd magad megfélemlíteni, hiszen a válás után született gyerekeihez neked semmi közöd. Húzza le azt a pasit akitől az újabb gyerek/ek van/nak.
2009. jún. 29. 18:36
 19/24 anonim ***** válasza:
96%
Nyugtasd meg, hogy a jelenleginél is kevesebbet tartásdíjat fog kapni, ha netán a te új családodban újabb baba születik.
2009. jún. 29. 18:40
 20/24 anonim ***** válasza:
55%
A nők hülyék.
2009. jún. 29. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!