Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek mi lenne ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne ebből?

Figyelt kérdés
Mi lenne ha a válási pert úgy kezdenék, hogy vérszerinti apaság megállapítása.
2012. máj. 24. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha már válásnál tart a házasság,mindenképp tisztázni kell,ki a vér szerinti apa,ugyanis nem mindegy,hogy valaki évekig esetleg más gyereke után fizessen gyerektartást.Mi lenne ebből? kiderülne az esetleg fájó igazság.
2012. máj. 24. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen ismerősöm, aki ilyen szituba keveredett. Ott a bíróság felfüggesztette a válópert, mindaddig, amíg kiderült, hogy ki a vérszerinti apa. Amikor megdőt a hivatalos férj apasáa, és átkönyvelték a gyereket az igazi apjára, utána folytatódott a válóperük...
2012. máj. 24. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem durván megalázó lenne... gondolj bele, ha mondjuk egy nő azért akar válni, mert a férje jobbra-balra félrekefélt, és akkor azzal kezdődne a válóper, hogy őt gyanúsítják hűtlenséggel. Ha gyanú merül fel, akkor úgyis megcsinálják a DNS-tesztet, már nem is olyan drága.
2012. máj. 25. 02:06
 4/10 A kérdező kommentje:

Azért tettem föl ezt a kérdést, mert mindenütt a férfiakat szapulják a nők. De , már atv is ezt adta le mi van ha nem a férjé a gyermek. Elég megalázó tényleg, de a gyermek számára is. Egy valamit azért tényszerűsítenék. Egy anya azt ami akár ezeken az oldalakon olvasható nem műveli. Szerintem egy nő csak akkor csinálja ki a férjét, ha nem a férj az apa. Hallottam olyat, hogy több mint 20 év után derült ki, hogy nem a férj a vérszerinti apa. Azért ha belegondolunk egy féj úgy éli le az életét, hogy valójában nincs gyermeke. Ez is durva.

De az még durvább ha egy nő a házassága alatt félre..k és abból gyermek lessz. Lépjen félre, de ne gyermekért.

2012. máj. 25. 16:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem egy nagyon jó hatása lenne.Egyrészt nem lépnének félre, másrészt kevesebb válás lenn, ebből következik, hogy kevesebb sérült gyermek.
2012. máj. 25. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Vérszerinti apával is tesznek ilyet, a saját szememmel láttam. Ha egy nő féreg, akkor teljesen mindegy hány gyereket csinált neki a pasi, akkor is kicsinálja.

Utána jön a cirkusz, ha esetleg az ilyen nőnek nem nevezhető valami újra gyerekeket vállal, és akkor azt a gyereket fogja szeretni, mert az első gyereke a volt férjére emlékezteti. Rengeteg ilyen történetet hallani és megszakad ezekért a gyerekekért a szívem.

2012. máj. 25. 17:53
 7/10 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy a vérszerinti apa volt????Apa csak egy van.Megértem azokat a nőket akiket megcsalnak és meg aláznak , sőtt elhagynak gyermek mellett más nőért. de ok nélkül, ezért nem hiszem el, hogy csak mert az előzőek rosszak voltak. Másrészt egy kapcsolatban történnek dolgok amiket egy kívülálló nem lát, csak a történéseket.

Amugy mennyibe kerül ma egy dns?

2012. máj. 25. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát, nem mindig csak azokkal csesz ki a nő, aki nem vérszerinti apja a gyereknek. Ha normális válás volt közös megegyezéssel és megmaradt a kölcsönös tisztelet, akkor nem csesznek ki egymással, de az ilyenek nem is jönnek erre az oldalra kérdést feltenni, így nem látjuk őket. De ha az egyik fél megcsalta a másikat és szemétül bánt vele, akkor érthető a visszavágási vágy, még ha nem is szép dolog.

Google-ban keress rá, hogy apasági vizsgálat, 30 000-40 000 körüli összegekért már van. Még ha nem is olcsó annyira, azért olcsóbb, mint éveken át gyerektartást fizetni.

2012. máj. 26. 04:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy biztos, hogy vérszerinti apa volt és megjegyzem csodálatos apa. Bármelyik nő összetette volna a két kezét egy ilyen férfiért! De a nő úgy döntött, hogy ő újra akarja élni a fiatalságát, és összejött egy nálánál 10 évvel fiatalabb jóformán kissráccal. Szerencsétlen pasit porig alázta...
2012. máj. 26. 16:33
 10/10 A kérdező kommentje:

Ja kedves utolsó sajnos sok ilyen van. Egyik ismerősöm , nő most válik immár 3 éve. Azt mondja ez a divat. Közben a gyermekét ideggondozóba hordja, és még a kedves élni akar. Szerintem neki kellene egy jó pszichológus.

De , akkor még sem értem. Miért válnak el olyan sokan és miért teszik tönkre gyermekeiket.

Nem tudnak az emberek együtt élni.

2012. máj. 26. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!