Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem már csak 19 ezer forintot kap januárban, álláskeresési támogatást. Kötelezhető-e, hogy ebből gyerektartást fizessen?
Én nem vennék el ennyit tőle,nem volna pofám,még ha azt a gyerekemre kell is havonta költenem.Inkább beszéljétek meg,ebből mennyit tudna adni.Ha pár ezer forintot csak,már az is pénz.
Nekem van egy ismerősöm aki lemondott a gyerektartásról,pont ilyen ok miatt.Cserébe az apa,amikor csak tudott megcsinált minden házkörüli munkát.
Beszéljétek meg,csak ezt tudom mondani.Tud e adni és ha igen,ebből a kevéske kis pénzből,akkor az mennyi legyen.
Megélem még azt kort, amikor az emberek nem fognak civakodni a gyerektartáson, és egyáltalán nem lesznek válások? Szerintem nem :( Ne haragudj, de ezek a kérdések mindig elszomorítanak.
Szerintem ne menj oda csapkodni, hogy kell a gyerektartás. Elég hülyén venné ki magát. Inkább motiváld, hogy keressen munkát. Valamiből meg kell élnie neki is.
Fordítsuk meg a kérdést. Ha a kérdező munkanélkülivé válna és az ő jövedelme lenne 19.000 akkor a volt férj támogatná a gyereket a megállapított 10.000-en felül ha megtehetné?
Mi van akkor, ha a család megélhetéséhez szükséges az a 10.000 ft? Fűtésre, élelemre. Vagy mondja azt a kérdező a gyereknek, hogy most nincs vacsora, mert apád nem tudta kifizetni a gyerektartást? Ha együtt élne még a család akkor hogyan látná el az apa a 19.000-ből a családot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!