Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 10ezer gyerektartást kapok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dzsudzsi kérdése:

10ezer gyerektartást kapok. Feketén dolgozik. Hova forduljak? Be-volna jelentve fizetésének a 20%kapnám. Minden nap céghez jár dolgozni.

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Ezért szerintem TE ne jelentsd fel.Gondolj bele a következményekbe,szerintem nem jókedvéből dolgozik feketén,hanem mert bejelentve senki nem alkalmazná,vagy röhejes összegért.Ha lebuktatod,automatice kirugják(Ha a cég eddig nem fizette utána a többtízezres járulékokat,ezután szerinted miért tenné?Találnak helyette 1000 másikat,aki után nem kell.)Ha meg kirúgják,még ennyit se fogsz kapni.

Szóval én a te helyzetedben ezt a kérdést mérlegelném,mert saját magadat szúrhatod mellbe ezáltal.

2011. dec. 20. 21:12
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
A párom minimálbéren van, plusz némi jutalék, az albérletet alig tudjuk (ketten) kifizetni és 30 ezret fizet gyerektartásért. Csak rajtad múlik mennyit "hisztizel" ki.
2011. dec. 20. 21:14
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Örülj neki hogy fizet... más még 10ezret sem kap...
2011. dec. 20. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha feketén dolgozik, jobban teszed, ha nem teszel semmit. Örülj neki, hogy ennyit is kapsz!
2011. dec. 20. 21:16
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Első vagyok.Max.abban az egy esetben balhézz,ha tudsz neki olyan munkát,ahova van protekciód + te magad vállalsz érte kezességet,hogy tutira,de 100% felveszik,és az oda való átlépést elutasítja.

Ha ilyen munkahelyet nem tudsz neki 100%-os biztonsággal garantálni(és erősen gyanítom,hogy nem),akkor örülj,hogy egyáltalán fizet valamennyit.

2011. dec. 20. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Beszélj vele előbb. Mondd meg neki, hogy ha nem fizet többet, feljelented. Én teljes mértékben megértelek. Az ő gyereke is, szálljon be ő is a neveltetésébe. 10 ezer Ft-ot ér csak neki a gyereke?!? Ezek szerint Neked havi 20 ezer Ft-ból kellene etetni, ruházni, iskolába/óvodába járatni a gyereket?? Ez vicc! Ne hagyd magad!!
2011. dec. 22. 23:07
 7/11 anonim ***** válasza:

AKKOR én mondok dúrvábbat.Az én apán havi 3000Ft-ot küld vagy 4 éve már.

Mellesleg 10éve nem is találkoztunk.De nem baj,én beletörődtem,kiváncsi leszek ő majd öreg korába beletörödik-e hogy nem fog érdekelni,mi van vele?!

2011. dec. 23. 17:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha nem arról van szó,hogy tudsz neki egy olyan állást,ami többet fizet,csak ő valamilyen mondvacsinált kifogás miatt nem akarja elfogadni,akkor szerintem tegyél le a feljelentéséről,mert ha ez napvilágra kerül,az eddig őt feketén foglalkoztató cég szinte borítékolható,hogy ki fogja őt rúgni(ezer másikat talál a helyére,aki boldogan dolgozni fog helyette feketén),és ha kirúgják,a munkanélküli segély (rendelkezésre állási támogatás-RÁT,vagy bármi egyéb szociális juttatás) garantáltan kevesebb lesz,mint amit most ad.

Szóval szerintem törődj bele.Nem arról van szó,hogy ő nem akarja,hogy bejelentsék,a cég nem akarja bejelenteni,mert így kevesebbe kerül nekik,és ennyiért még megéri őt foglalkoztatni.Valószínű azért nem jelentik be,mert ha bejelentenék,akkor a bérét mindenféle adók,járulékok terhelnék,amit ő ugyan nem kapna meg,de a cégnek be kellene fizetni az államkasszába mint munkaadói terhet,s ennyit már valószínű nem érne meg a munkája a cégnek.Ha pedig nem éri meg nekik,akkor ilyen esetben automatikus és teljesen logikus,magától értetődő reakció,hogy kirúgják. Találnak helyette 1000 másikat aki boldogan hajlandó illegálisan is dolgozni,így nincs vele ilyen gond.

A te gondodat viszont nem oldja meg az,hogy kirugják -mivel nem a károkozás öröme,a káröröm vezérel-hanem épp ellenkezőleg -inkább még ennyit se fogsz kapni,tehát magaddal szúrsz ki.

Esetleg próbálj meg neki munkát(protekciót,stb.) szerezni,és ha azt nem fogadja el,na azért manapság már lehet alkalmazni szankciókat,lsd. a közmunka programban is van egy olyan kitétel,ha valaki a közmunka keretében felkínált munkát nem fogadja el,akkor meg lehet tőle vonni a RÁT-ot(rendelkezésre állási támogatás),segélyt,mindent...

2011. dec. 23. 19:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha feketén dolgozik és nem fizetnek utána semmilyen járulékot, akkor nyilván nem 60-70 ezer Ft-ot kap, hanem annál többet. Abból már tudna fizetni kicsit több gyerektartást is!
2011. dec. 23. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:

"AKKOR én mondok dúrvábbat.Az én apán havi 3000Ft-ot küld vagy 4 éve már.

Mellesleg 10éve nem is találkoztunk.De nem baj,én beletörődtem,kiváncsi leszek ő majd öreg korába beletörödik-e hogy nem fog érdekelni,mi van vele?!"

anyád kérjen emelést a bíróságon - ha meg nem ennyi lett megítélve, akkor a végrehajtó letiltatja

2011. dec. 26. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!