Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a feleségem hogy ö legyen a felperes a valóperünkbe? Mi a haszna ebből?
Figyelt kérdés
Én adtam be előbb ö 3 hétre rá. És rámuszitja a fiamat hogy vegyen rá hogy vonjam vissza a pert mert ö akar a felperes lenni. Miért??? mi előnye lehet ebből2012. jan. 18. 19:26
1/7 anonim válasza:
biztos van felesleges pénze, amit el akar költeni válóperindítás illetékére:D
2/7 anonim válasza:
Szerintem presztizsből. Azt hiszi, többet ér el felperesként. Ne vondd vissza a pert, maradjon csak ő az alperes. Miért nem lépett előbb! Megtehette volna.
3/7 anonim válasza:
nem sok haszna származhat belőle. Nekem annak idején csak egyéi hasznom volt ebből. A férjem akarta mindenáron beadni, hogy ő legyen a felperes. (kellett valakinek bizonyítania) Ám időközben rájött, hogy az új kiszemelt nem is olyan klassz, jönne vissza, de már nincs visszaút. Már jeleztem, hogy olvassa már át az ítéletet, hogy ki kezdeményezte a válást...
4/7 anonim válasza:
Meg akar szívatni. Ha te visszavonod és utána majd ő is visszavonja, akkor nem tudtok elválni még jó darabig, mert ha jól tudom 2 évig nem adhatja utána egyikőtök sem be. Úgyhogy az a tanácsom, hogy ne vondd vissza. Egy elvált nő
5/7 anonim válasza:
semmi haszna nem származik belőle. Nálunk párom volt az alperes, felesége a felperes. feleség is azt hitte, hogy a felperesnek király élete van/lesz. Hát tévedett. eddig minden beadványát, kérelmét elutasították, mert őrültségeket kér. Éppen ezért párom alperesként eddig lekopoghatjuk, de nagyon jól áll. Tehát semmi jelentősége nincs. inkább abban van jelentősége, hogy először mindig felperest hallgatják meg, az mond valamit, aztán jön alperes, aki általában ellenpontozza az ott elhangzottakat. először mindig felperes tanuit hallgatják meg, aztán alperesét...Tehát semmi jelentősége nincs. Ne vondd vissza, beadtad előbb, kész eméssze meg, és hagyd hogy menjen minden a maga útján. Ne játszunk már ovodát, hogy visszavonod, ő is, aztán ő gyorsan újra beadja...ugyan már, mi ez valami verseny? :) viszont írtad, hogy uszítja fiadat már most!! Hát reméljük nem fog eldurvulni jobban...bár láttunk már ilyet a történelemben...:( mennyi idős a gyermek?
6/7 anonim válasza:
Utolsó, nem szégyelled magad?! Legalább ne írjon egy szerető, aki belemászott a házasságba.Amúgy az alperesnek nem kell illetéket fizetni(30 E), de szoc alapon amúgy is lehet mentességet kérni, szerintem mindegy.+Az alperesnek nem kell megjelenni sem,ha nem muszáj vmi osztozkodás miatt.
7/7 anonim válasza:
6os. nem nem szégyellem magam. miért szégyeljem? mert megismertem a páromat akkor mikor már ő külön költözött feleségétől? szeretem és tiszetel páromat a gyerekeivel együtt? gyerekek szeretnek engem. szégyellje inkább magát az anyuka aki ecseteli a szeretővel, hogy milyen jó lenne 3as szexet csinálni. (bizonyíték van, már be is van mutatva a bíróságon. szégyellje ő magát. szégyellje magát az anyuka amiért a 11 éves gyermek bekakil. és szégyellje magát az anyuka akinek az elméje elborult amiért mindent elveszített. Kedves válaszoló. Hallgattál volna bölcs maradtál volna! miért nem kérdezel, mielőtt ítélkezel. Én adtam egy választ a kedves kérdezőnek. a saját példánkból merítettem a választ. nyilván a kérdező nem az én magánéletemre kiváncsi, ezért elnézést, hogy nem mentem abba bele, hogy kivel élek, mikor ismertem meg páromat stb. De akkor a te kérésedre dióhéjban elmondtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!