Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek normális az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rubi07 kérdése:

Szerintetek normális az, hogy a párom minden nap munka után az öccsével füvezget kb. fél-1 órát, mi meg itthon várjuk a 2 éves kislányával. El akarjuk hagyni, bár szeret minket nagyon. Jól teszem?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 13:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%
Ez az ember még egy tini. Nem az a legnagyobb baj, hogy füvezik (persze az is), hanem ahogy hozzátok viszonyul (unalmas vagy?!) Először azért megpróbálnám meérlelni a szerpére, de nagy eséllyel válás lesz.
2012. ápr. 18. 14:59
 12/31 anonim ***** válasza:
51%

szerinted??? igen, normális! el ne hagyd, minek???

ne viccelj már, nekem nem kéne megerősítés...

2012. ápr. 18. 15:04
 13/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ne haragudjatok, én csak azért tettem fel a kérdést, hogy más véleményt is halljak... Abban igaza van a páromnak, hogy így ismertem meg, ez megy már 5 éve... De van egy 2 éves kislányunk és már más kellene a fontossági sorrend, vagy tévednék? Én szerinte túl komoly vagyok, velem nem lehet semmit csinálni, viccelődni, stb(vele se lehetne, ha nem füvezne). de azért amúgy nagyon jó ember(lenne) minden nap elmondja mennyire szeret minket, hogy én vagyok a nagyŐ számára, egy időben hívjuk egymást sokszor, sok helyre elvitt minket, szépen becézget.. Csak amióta én megváltoztam(már nem bírom tovább) azóta pokoli a helyzet. És attól félek, hogy más ffival sem lenne jobb, és a kislánnyal is imádádják egymást! Ezért őrlődök. de azt légyszi ne írjátok, hogy próbáljam meg leszoktatni, mert arra rá tudtam venni, hogy nap közben itthon ne csinálja, de ott az öccse, aki úgyszintén csinálja:( Sztetek maradjak vele, mert a szeretet és a "kémia" megvan köztünk vagy lépjek le a kislánnyal(szüleim 300km-re laknak)
2012. ápr. 18. 15:48
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle mit fog szólni, ha majd a lánya állít be füves pasival, ne adj isten ő fog füvezni.
2012. ápr. 18. 16:20
 15/31 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem először állítsd konkrét tények elé.Szóval mondd neki,hogy beszéltél a szüleiddel és te hazaköltözöl,ha nem hagyja abba a füvezést.

Erre ő vagy abba hagyja vagy nem.Ha nem fejezi be akkor ez azt jelenti,hogy a fű fontosabb neki,mint te meg a lányod.

És ebben a helyzetben el kell költözzél.

2012. ápr. 18. 16:25
 16/31 anonim ***** válasza:
61%

Ha a meló után minden nap a kollegáival ülne be valahova meginni egy sört, az is ugyanígy zavarna? Mert a kettő között ugye csak annyi a különbség, hogy az egyik épp most legális élvezeti cikk, a másik meg épp most nem legális élvezeti cikk.

Úgyhogy vállalom, hogy én leszek itt most a "nagy ellentmondó": ha tényleg csak ennyi a problémád vele, szerintem ezért ne hagyd el.

2012. ápr. 18. 16:49
 17/31 anonim ***** válasza:
35%

Neked a szerelem elég indiok volt ahhoz, hogy szülj neki egy gyereket? A kislányotokat nagyon sajnálom.

Ha a párod ilyen gyerek, legalább te gondolkozhattál volna.

Mostmár az a dolgod, hogy a hibát, amit elkövettél, próbáld meg kijavítani: azaz hagyd ott, és teremts normális életet a lányodnak.

2012. ápr. 18. 17:06
 18/31 A kérdező kommentje:
Igen, az is ugyanígy zavarna! Sztem munka után egy apának a családjához kell menni,nem mással lenni! Én nem mondom, hogy soha, mondjuk heti egy beleférne, de hogy minden nap, az számomra elfogadhatatlan! Vagy rosszul gondolom?
2012. ápr. 18. 17:07
 19/31 A kérdező kommentje:
Jó, de ha hazajön teljesen normális velünk. Leül, játszik a kislánnyal, csak én kezdek el vele hisztizni. Ezért vagyok kétségek közt...
2012. ápr. 18. 17:09
 20/31 anonim ***** válasza:
50%

Nézd, ebben szerintem nincs "jól gondol" meg "rosszul gondol" kinek mi a vágya, elképzelése... ha ti egy párt alkottok, akkor nyilván ebben a témában is valamiféle kompromisszumra kellene jutnotok egymással, például, ahogy említetted is most...

Egyébként egy rakat ember van (köztük magam is) aki a meló meg a közlekedés idegbaja után nem tud egyből "otthoni üzemmódra" váltani, kell a kikapcsolás, az átmenet... én pl. leesek a kávémmal a net elé amint hazaértem, és akkor 20-30 percig ne szóljon hozzám senki... és nem azért, mert ne szeretném életem párját, hanem azért, mert így működik az agyam... kell a fél óra magam elé révedés, meg a bulvárbaromság olvasás meg akármi, hogy a napi stressz oldódjon...

2012. ápr. 18. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!