Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskola-, ill. orvosváltásnál az apának döntési joga vagy "beleszólási" joga van? Az apa felháborodottan közölte, hogy neki döntési joga van.
Nem közös felügyelettel váltunk, én (az anyuka) vagyok a gondviselő és pedagógusok javaslatára ill. saját döntés alapján iskolaváltás van kilátásban. Rendszabályozva van a láthatás ideje és minden egyéb.
Értesítem az apát a gyereket érintő kérdésekről, de úgy érzem arra játszik rá, hogy ha negatív is a döntése, de próbálkozzon bebizonyítani, hogy ő is valaki.
De èpp, hogy a gyerek "szìv" az apa bosszuvàgyàn!!! It senkinek sincs kinyitva a szeme??? akkor hogy olvastok-irtok mègis???
Az anyànak van igaza, O tudja nagyon jòl, mièrt vàlt el ettol az embertol. Es az iskolavàltàst az apa azèrt nem akarja, mert ezzel simàn csak keresztbe akar tenni az anyànak, mèg annak az àràn is, hogy a gyereknek rosszat tesz.
Kedves 17:22! Nem pontozlak le, sőt, itt senkit nem pontoztam le (én).
Igazad is van meg nem is.
Nekem semmi bajom azzal, ha a kisfiam találkozik az apjával! Sőt! Bizony tegye is meg!
Azt is tudni kell, hogy bizony van olyan okos a kisfiú, hogy felmérje, hogy apa mennyire foglalkozik vele egyébként. Nem "szív", mehet bármikor. Sőt!
Betegség esetén is még én jelzem mindig apukának, hogy pótolja legyen szíves! Ezzel nem mindig él!
Hát ő tudja!
Annyira, de annyira nem érdekel apuka, mindinkább az, hogy legalább a kisfiamnak jó legyen vele a kapcsolata, engem meg lehet elfelejteni minden értelemben.
Kerek családban élünk és a férjemet sokszor leapázza a kisfiam. Minden rendben! Ne aggódj!
Ami az apja-gyermek kapcsolatot illeti, azon nem tudok javítani!
Minden jogával élhet a drága apuka!
Hasonló kérdést feltevő apuka vagyok,becsszó nem én pontoztam le a válaszokat :) csak most olvastam őket.
Jó egy normális anyuka szemszögéből is látni a dolgot,úgy látom Nálatok pont fordítva szól a "bosszúállási sztori" mint nálunk.
Szerencsés vagy,hogy Nálad van a gyermeked,meg tudod óvni
06.15. 15:34!
A másik gyerek nem az övé, mint kiderült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!