Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha a gyerek hazudik? A férjem előző házasságából született 11 éves nagyobbik fia és a volt feleség együttes erővel tesznek meg mindent, hogy a férjemet mindenhol feljelentsék.
Köszönöm a jókívánságokat, nagyon kedvesek vagytok!
A bosszú fele a pénzről szól, a többi a volt feleség összeférhetetlen jelleméről. Se barátja nincs, se kutyája, se macskája. 3 válás után sem találja a helyét, neki semmi sem jó, örök elégedetlen. Érdekből megy férjhez, most is beköltözött egyből az új férfihez, pedig mehetett volna máshová. Soha nem foglalkoznék vele, ha a férjem nem szeretné úgy a gyerekeket ahogy szereti. A kicsivel rajonganak egymásért. Viszont nekem a mi kettőnk közös családunkra is gondolnom kell, ezért érdekelt volna minden lehetőség. Köszönöm a tanácsokat, átolvasom újra őket, és egy kicsit jó volt kiírni magamból.
Sok kitartást kívánok, jogi tanácsot nem tudok adni, próbáljátok meg az anyát és az élettársát fegyelmen kívűl hagyni és a láthatáshoz ragaszkodni mindenáron. Amíg a gyerekek nálatok vannak pedig példás családot mutatni. idővel be fogják látni, hogy manipulálva lettek.
Én még annyit megpróbálnék, hogy elbeszélgetnék a gyerekekkel a valótlan állításaikról finoman, valószínűleg a szemembe nem lennének képesek hazudni-És én ezt az egészet felvenném és mint bizalmas anyagot megnézettetném a szakvéleményt készítő szakemberrel. Bíróságon nem valószínű hogy ilyen felvétel lejátszható, sőt jobb is ha nem derül ki, de jobb ha van ilyen, mint ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!