Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha a gyerek hazudik? A férjem előző házasságából született 11 éves nagyobbik fia és a volt feleség együttes erővel tesznek meg mindent, hogy a férjemet mindenhol feljelentsék.
Meg azzal is sokra mész. hogy 30 éve azzal foglalkozol.
A 11 éves gyerek anyukája(a kommentelő) nagyon jól írta, neki adok igazat.
Mélységesen sajnálom, hogy egy pszichológus azt írja, hogy nem kell szembesíteni egy gyereket a hazugsággal.
Anyuka szerintem sehova nem írt "kaszárnya" stílusban. Nekem pl eszembe sem jutott, hogy korbáccsal a kezében a gangon üvöltve kergeti a pucér gyerekét akit eközben az egész ház megvetéssel néz :)
Nekem az jutott az eszembe, ahogy mosolyogva kérdezem a lassan három éves gyereket, hogy "Biztos?".
PöttyösPanna kérdésére válaszolva lehet, hogy ez a pszichológus van a Vecsési gyámügyön :O
Nagyon sajnálom azokat a normális embereket akik normálisan békében szeretnének élni és egyszerüen nem lehet mert családon belül megy a gonoszkodás!
A szüleim elég fiatalon el váltak, és én elhatároztam hogy nekem gyerek nem kell család sem kell csak magamnak fogok élni mint kamionos és járom majd az utakat! :))
Az álomat teljesítettem is, igaz hogy nem kamionos lettem hanem buszvezető de boldog vagyok a mai napig.
És nem bánom hogy nem vonz a család alapítás nálunk annó anyám apám testvérei között hasonló volt a szisz téma csak .. itt el lett intézzve erőszakkal..
Nagy bátyám meg mondta még egy áskálódás valaki részéről annak el vágja a torkát elég agreszív ember! De ha őt nem fenyegetik és alaptalanul nem vádolják enni való ember én nagyon szeretm és hozzá teszem nem számazok róma családból! :)
Náluk ez a mód hatásos volt.. persze mindenki máskép oldja meg ..
Én így boldog vagyok azt tudom, nem szurtam el semmit, azoknak az embereknek meg nagyon sok szerencsét kivánok tényleg és egy kis határozotságot akiknek a családjukba vannak ilyen genny emberek, akik mésok boldogságát szeretnék tönre tenni ne haragudjatok az arogáns fogalmazásomért! :)
F/25 Budapast
Nagyon sajnálom, hogy vita kerekedett a kérdésemből.
Egyszerűen arról van szó, hogy a fiú így próbálja teljes mértékben bevédeni az anyját mindentől. Az anyuka naphosszat sír a gyereknek, sajnáltatja magát. Közölte vele, ha velem találkozik és jóban lesz velem, akkor őt már nem is szereti. Azért az még szervesen hozzátartozik a történethez, hogy a válásnál az apjával akart maradni, mert mindig a férjem foglalkozott vele. De az anyuka ráhatása elsöpört mindent. Amivel alapjában véve nem is lenne baj, hiszen örül annak, hogy végre megkapta az anyját, most az ölelgeti, puszilgatja amit eddig 10 évig nem tett meg. Viszont a pénz miatti bosszúba belekeverni és eszközként felhasználni a gyerekeket az anya részéről abszolút undorító!
Szerintem is le kell ülni a gyerekkel és meg kell beszélni. Ez a túl liberális szemlélet amit mostanában mindenhol látok, meg is mutatja milyenek a mai gyerekek. Én nem hiszek ebben!
Azért mertem kérdezni kedves # 11/23, mert nem tudom kihez fordulhatnék. Nem arra voltam kíváncsi, hogy kioktatást kapjak miszerint hogy beszélünk a gyerekkel, hanem, hogy egy krónikus hazudozó gyerekkel mit lehet tenni akit az anyja eszközként használ fel az apja ellen.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, ezt tesszük. A férjem soha még csak azt se mondta rá, hogy hülye. Békén van hagyva egy ideje, de ettől a feljelentések, bejelentések nem hagynak alább. Ezért mi sem tudjuk élni az életünket, mert mindig van valami amiért idegeskedni kell. Ezért is tettem fel a kérdést, hogy minden próbálkozás ellenére, folytatják. Most a kicsinél is jelentkeztek a jelek. Sajnos az anyuka is krónikus hazudozó, ezt is bebizonyította a szakvélemény, még sem érdekel senkit. Nem a gyerek lenne a legnagyobb baj, ha az anya nem lovagolná meg a hazugságot amit mond.
Mindegy, küzdünk tovább, mert látom nincs más út.
Köszi a választ, minden jót!
Csak 1 kérdésem lenne ami már motoszkál kis ideje a fejemben:
Hogy történt a válásuk? Miattad mentek szét?
Azért érdekes ez, mert a kommentedből egyértelműen kiderül hogy tőled akarja eltiltani a gyerekeit, rád féltékeny és ezért ( bár elég undorító módon) fegyverként használja a gyerekeit.
Ha ő nem boldog, az apa se lehessen boldog felkiáltással.
Valami oka van hogy ennyire nagy tüske vagy a szemében.
Mert ha normális körülmények közt váltak volna el, elhidegülés stb. közös megegyezés miatt akkor az asszonyt teljesen hidegen hagyná hogy egy új partnere van a volt férjének.
Épp ezért minden lehetséges módon ártani akar nektek. Az ilyen bosszúszomjas nőtöl pedig sok jót ne várjatok, talán az évek múlásával sem fog enyhülni. Ott fog keresztbe tenni ahol tud, és látod nem rest a saját gyerekei érzéseit felhasználni.
Szegény gyerekek pedig két tűz közt vannak, szeretik az anyjukat és szeretik az apjukat. Mivel az anyjukkal élnek és az apjuk szidalmazását hallják egész nap, az anyjuk szava lesz a mérvadó.
Sajnálom őket, a kicsi lelkükben micsoda viharok dúlhatnak...
Meglátásom szerint te vagy aki miatt dúl a háború ( és ezt ne vedd bántásnak nem annak szántam) , neked kellene normális beszélgetést kezdeményezni és jó viszonyt fenntartnai az asszonnyal, mert mindaddig míg ez nem történik meg, változás nem lesz.
Nem vettem magamra, maximálisan jól látod az egészet!
A volt feleségről kiderült a válás alatt, hogy legalább 4 emberrel lépett félre a 11 év alatt. Megcsalt feleség is volt tanúja a férjemnek, de a bírónőt ez sem érdekelte. A házasságból is egy 3. férfi miatt lépett ki, aki most minden gyerekátadásnál köcsögözi a férjemet, közli vele (a gyerekek előtt), hogy sz*pd le a farkam, takarodj innen a pi**ába stb. Ő megtette azt, hogy amikor a férjem kihívta a nagyobbik fiút beszélni, nem engedték oda az apjához. Rászólt a gyerekre, hogy maradj a házban! Hiába mentünk a gyámügyre, 1 év alatt derült ki, hogy az anya volt a hibás, akadályozta a láthatást, figyelmeztették! Ennyi volt a büntetése azért, mert 1 évig elzárta a gyereket az apjától. Miután a férjemet mindennel feljelentette (4-szer) és elutasították, rám szállt teljesen. Olyan bírósági beadványai vannak, hogy én hasnyálmirigy rákos vagyok és elakarom lopni a gyerekeit! Ezt szó szerint leírta, be van adva! Ekkor már csak röhögtem. Makk egészséges vagyok, és soha nem álltam az anyjuk és a gyerekek közé! A nagyobbik fiú úgy jött hozzánk, hogy ha rossz lesz fel fogom pofozni. A saját kutyámat sem vertem meg soha! A férjemet mindig segítettem, mikor már nagyon maga alatt volt tereltem vissza a gyerekekhez, mindig ők voltak szem előtt. Most egy kicsit kezd fogyni a türelmem, ez lehet hiba.
A volt feleség féltékeny rám. Hogy miért, nem tudom. Ő egy csinos nő, 40 éves, igaz már háromszor elvált, 4 gyerekkel, de még mindig tud ezek szerint újat mutatni. Én 34 vagyok, és nagyon boldogok lennénk ha ezek nem lennének. De ez nem kéne, hogy ok legyen, hiszen ő akart elválni, neki nem volt jó semmi. Most teljesen rám szállt, hogy miattam van minden. Először azt adta be a gyámügyre, hogy én uszítom a férjem ellenük, miért nem foglalkozunk magunkkal, most meg azt, hogy én akarom kitúrni a férjem életéből a gyerekeket. Tényleg nem tudom mit tegyek már, hová forduljak. Biztos rosszul csinálom...
14:46
Talán azért mert egy értelmes nő vagy.
Kérdezőnek csak hihetetlen nagy türelmet kívánok és nagyon sok erőt.
14-15 évesen a gyerekek már rá fognak jönni, hogy ki a rossz és ki beszél marhaságot. Azt kell kivárni, akkor repülni fognak a karjaitokba. Szerintem az anyuka is ezért rukapál ennyire, mert érzi, hogy ezt a meccset elvesztette. Csak még szeretne addig rugdosni ameddig tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!