Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miből derül ki, hogy egy feleség félre lépett, majd gyermek lett belőle, vagy a férj tette ezt. Mik a jelei annak, ha nem a férjé a gyermek?
Szóval itt értem párkapcsolatban, vagy szétváláskor, vagy másképp. Tudom, hogy érdekes a kérdésem, de már annyian megköveztek érte, hogy. De , ahol kiderült, hogy nem a férjé a gyermek ,vagy selytette azt. Mik voltak a jelei.
Tudom ezért is meg fognak a nők kövezni. De.
Elvileg amiböl rá lehetne jönni, ha a gyerek nem a férjre hasonlit, hanem a postásra. De mivel a gyerek nem csak a férjre, hanem az anyára, illetve kettejük bármelyik ösére is hasonlithat, ezért az ilyen csak totózás.
BIiztosat csak genetikai vizsgálattal lehet mondani.
Férj voltam. De ebben éltem és láttam a jeleit. Tulajdonképp számomra egyértelmű lett a dolog. De , sajnos környezetemben , olyan sok értelmes férfit tesznek tönkre a nőcskék, majd gyermek és megjelenik a rég meg volt pasi.
Szeretném megtudni, hogy ha valakinek volt ilyen akkor az hogyan derült ki. Itt nem a dns.re gondolok , csupán a jellemző vonásokra.
Na, igen . Van egy ismerősöm, ahol gyermek született. Hát kiköpött apja aki férj is, de az anyja is a gyermek.
Megmondom őszintén, engem az zavar, hogy olykor egy félrelépett nő más gyermekévek akarja a voltját lehúzni. Aki meg csak nyel. Nem álltalánosítok és tisztelet a kivételeknek.Pártatlan vagyok mint a nő és férfi részéről. Számomra , egyenrangú minkét nem.
Van egy ismerősöm , eg férfi. Szóval apa és férj is egyben. Nagyon jó fej és tényleg sok nő örülne ilyen pasinak. Lett egy felesége, majd gyerek, de közben meg lett a kereszt jelölt is. Majd kiderült akapcsolatuk végén, hogy a keresztszülő jelölt férfi, már rég meg volt.
Az isemrősöm azóta is fizeti a gyermektartást, és szenved, de anyuci azóta is a keresztjelöltel van.
Szóval érdekes ez számomra. S , talán akaratom ellenére is kiborítom a bilit. Persze a ténylegesség és a nem között lehet ingázni. De.
Nem tudom, ilyesmire gondoltál-e válaszként, de ha ilyesmi érdekel, olvashatsz egy picit a genetikáról :)
Pl. a szemszínnel a következő a helyzet: ugye két szemszín gént örökölsz a két szülődtől. A barna szem elnyomja a kék/zöld szemet, így ha bármelyik oldalról is örököltél barnát, akkor barna szemed lesz. Akinek kék/zöld szeme van, az mind a két szülőtől kék/zöldet örökölt.
Ez azt jelenti, hogy két kék/zöld szemű szülő gyerekének nem lehet barna szeme, hiszen egyik szülője sem hordozott barnát.
Barna szemű szülőknek viszont lehet kék szemű gyereke, ha mindkét szülőben lappang a kék gén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!