Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a feleséged reménytelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleséged reménytelenül megcsunyulna és egyáltalán nem kívánnád, otthagynád?

Figyelt kérdés

Reménytelenül: csúnya kövér öregasszony lett belőle...

És vegyük hozzá, hogy Te még az aktív éveidben vagy...

2012. febr. 3. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 5. 22:47
 72/74 anonim ***** válasza:

Írd meg, hogy kb. hány kiló és milyen magas az asszony!

Ekkor mindenki értené!

2012. febr. 6. 23:01
 73/74 anonim ***** válasza:

31 éves nő vagyok és bizony a normál súlyt nagyon fontosnak tartom! Én is sokat dolgozok és nincs annyi időm a sportra, így KEVESEBBET eszem nem zabálok! És bizony, ha hízok - koplalok vagy diéta, mikor mi megy jobban.

Anya is nagyon meghízott és volt egy sztrókja emiatt, két hónapra lebénult, de aztán csodával határos módon meggyógyult. (érelzáródás rög miatt, ami zsír lehetett)

Egy nőnek igenis számít a súlya! Oda kell rá figyelni és meg kell őrizni, ha kell, kemény diéta árán!

Magamon már most, 31 évesen is tapasztalom, hogy hízékonyabb lettem, kevesebbet kell enni!

Az asszonynak jobban oda kellett volna figyelni magára, hogy ne hízzon el, főleg ne sokat! Nem mindegy, egy feleség 10 kilóval, vagy 30-al lesz több az évek során! 30 kilót már nehéz nem észre venni....ha én nem figyelek a súlyomra, most már 70 kg lennék és nem 55! (1,68m)

Valószínűleg a "hanyagság" oka az, hogy ő is eltávolodott már tőled, csak nem mondja ki, és már sem veled, sem magával nem törődik. Úgy van vele, én már nem akarok senkinek sem tetszeni! Minek idegesítsem magam az alakom miatt? Jól van ez így is! Pedig a férfiak leginkább az elhízásra reagálnak és nem arra a néhány ráncra - lehet egy nő még idősen is vonzó, ha csinos! A diétát tartani viszont a legkeményebb kihívás egy nőnek és a legtöbben meg sem próbálják. Pedig később nem csak a házasságuk, hanem az életük is múlhat rajta!

2012. febr. 6. 23:21
 74/74 anonim ***** válasza:
Még az előző vagyok. A külön költözés sok év házasság után meggondolandó. Ha jól kijössz vele és nincsenek viták, akkor nehéz kérdés, lehet jobb akkor egy szeretőt tartani mellette....de ha mindennapos konfliktusok vannak, jobb külön! A szüleim is idős emberek anyu is nagyon meghízott, lehet, hogy már nincs szex (mi erről soha nem beszélünk!) de a lényeg nagyon jól kijönnek egymással, passzolnak egymáshoz, mint zsák a foltjához....én boldog vagyok, ha ezt látom! Sok idősebb pár van, akiknek a szex már nem fontos és ezt mindketten elfogadják! Akkor van ebből gond, ha az egyiknek még hiányzik és akarja...
2012. febr. 6. 23:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!