Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleséged reménytelenül megcsunyulna és egyáltalán nem kívánnád, otthagynád?
Reménytelenül: csúnya kövér öregasszony lett belőle...
És vegyük hozzá, hogy Te még az aktív éveidben vagy...
A kérdés fel lehet bontani több al-kérdésre:
- Teljes lehet-e egy kapcsolat szex nélkül?
- Mi a fontosabb a szex vagy egymás társasága?
ma 21:04
Részvétem, mindegy kire kenjük, itt már csak az elfogadás marad.
"Teljes lehet-e egy kapcsolat szex nélkül?" - Természetesen nem, de láttál-e már nőt, aki önfeledten szexel, miközben tudja, hogy a férje csúnya, kövér öregasszonynak tartja? A szex csak és kizárólag boldog, kiegyensúlyozott nővel nyújt maradandó örömet, olyant, ami sűrű ismétlésre késztet.
"Mi a fontosabb a szex vagy egymás társasága?" - A mindkét fél számára jó szex ugyanolyan fontos, mint az értékes, valóban egymásra fordított idő. Ugyanis a kettő erősíti egymást.
Most én kérdezek: Szerinted hány férfi tudja, hogy a nő első számú erogén zónája a füle? És nem azért, mert az is egy lyuk! :) Ha azon olyan mondatok jönnek át amik jól esnek, egész más a folytatás, mint mikor azt hallom, de csúnya, kövér öregasszony vagyok. :) Sőt, az egész napom, még sőtebb, az egész életem, hangulatom egész más lesz tőle. Ezért repíteném ezt a hapsit, hogy a lába se érje a földet. Aztán meg jól kimosnám a fülemet! :)
Na, itt közben lemaradtam egy csomó mindenről. :)
Először is köszi a köszit, de ugyanígy gondolom.
Kérdező: 43 vagyok, két felnőtt gyerekkel, 23 éve házasságban, tehát már "öregedek" gondolom. De csak egyszer merné ezt ebben a formában közölni velem az uram! :) (tudom, nincs olyan, hogy uram, de én így hívom, mert neki is van füle)
Na de nekem nem válaszoltál. Miben nyilvánul meg az öregedése?
Mert van az a típus, aki igenis tehetne érte, hogy szép legyen, akárhány éves is, de otthonkában és mamuszban közlekedik (nem az aranyos medvés mamuszra gondolok), vagy van, aki egyszerűen csak ráncosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!