Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a feleséged reménytelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleséged reménytelenül megcsunyulna és egyáltalán nem kívánnád, otthagynád?

Figyelt kérdés

Reménytelenül: csúnya kövér öregasszony lett belőle...

És vegyük hozzá, hogy Te még az aktív éveidben vagy...

2012. febr. 3. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
100%
Ühüm, meg a drága férj nem is érezteti az asszonnyal, hogy ő milyen csúnya és öreg. És véletlenül sem igaz, hogy a nő boldogtalan. És az orvos férj nem tudta, hogy az élet természetes velejárója az öregedés? Vagy csak váltana már és ehhez készíti elő a terepet? Sajnálni kellene őt? Bocsi, de én nem tudom. Viszont bízom bent, hogy a nőnek vannak jó barátai és segítenek neki rendbe rakni az önbecsülését és ezzel együtt az életét.
2012. febr. 3. 20:59
 42/74 A kérdező kommentje:

A kérdés fel lehet bontani több al-kérdésre:

- Teljes lehet-e egy kapcsolat szex nélkül?

- Mi a fontosabb a szex vagy egymás társasága?

2012. febr. 3. 21:02
 43/74 A kérdező kommentje:
Utolsó: reméljük Te nem leszel csúnya és kövér :D
2012. febr. 3. 21:03
 44/74 anonim ***** válasza:
93%
20.48.-as, ahány öregedő, bánatevő, molett hölgy olvasta a soraidat mind nevettünk egy jót. Köszi, no, végre kimondta valaki, csak annyiban lehetünk igazi nők, amennyiben igazi férfiak vannak mellettünk. Jól esett, no, kösz még egyszer.
2012. febr. 3. 21:04
 45/74 A kérdező kommentje:

ma 21:04

Részvétem, mindegy kire kenjük, itt már csak az elfogadás marad.

2012. febr. 3. 21:07
 46/74 anonim ***** válasza:
100%

"Teljes lehet-e egy kapcsolat szex nélkül?" - Természetesen nem, de láttál-e már nőt, aki önfeledten szexel, miközben tudja, hogy a férje csúnya, kövér öregasszonynak tartja? A szex csak és kizárólag boldog, kiegyensúlyozott nővel nyújt maradandó örömet, olyant, ami sűrű ismétlésre késztet.

"Mi a fontosabb a szex vagy egymás társasága?" - A mindkét fél számára jó szex ugyanolyan fontos, mint az értékes, valóban egymásra fordított idő. Ugyanis a kettő erősíti egymást.

Most én kérdezek: Szerinted hány férfi tudja, hogy a nő első számú erogén zónája a füle? És nem azért, mert az is egy lyuk! :) Ha azon olyan mondatok jönnek át amik jól esnek, egész más a folytatás, mint mikor azt hallom, de csúnya, kövér öregasszony vagyok. :) Sőt, az egész napom, még sőtebb, az egész életem, hangulatom egész más lesz tőle. Ezért repíteném ezt a hapsit, hogy a lába se érje a földet. Aztán meg jól kimosnám a fülemet! :)

2012. febr. 3. 21:15
 47/74 anonim ***** válasza:

Na, itt közben lemaradtam egy csomó mindenről. :)

Először is köszi a köszit, de ugyanígy gondolom.

Kérdező: 43 vagyok, két felnőtt gyerekkel, 23 éve házasságban, tehát már "öregedek" gondolom. De csak egyszer merné ezt ebben a formában közölni velem az uram! :) (tudom, nincs olyan, hogy uram, de én így hívom, mert neki is van füle)

2012. febr. 3. 21:21
 48/74 A kérdező kommentje:
Attól, hogy jobb kedvű a nő meg esetleg NEKI van kedve a szexhez, ettől még semmivel sem lesz vonzóbb. Örülök, hogy a férjed annak talál!
2012. febr. 3. 21:27
 49/74 anonim ***** válasza:

Na de nekem nem válaszoltál. Miben nyilvánul meg az öregedése?

Mert van az a típus, aki igenis tehetne érte, hogy szép legyen, akárhány éves is, de otthonkában és mamuszban közlekedik (nem az aranyos medvés mamuszra gondolok), vagy van, aki egyszerűen csak ráncosodik.

2012. febr. 3. 21:29
 50/74 A kérdező kommentje:
50 éves, kinéz 60-nak, könnyebb átugrani, mint körbebiciklizni, 15 éve nem volt ilyen
2012. febr. 3. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!