Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleséged reménytelenül megcsunyulna és egyáltalán nem kívánnád, otthagynád?
Reménytelenül: csúnya kövér öregasszony lett belőle...
És vegyük hozzá, hogy Te még az aktív éveidben vagy...
halo kedves Mindenki !
itt csak a nök megcsunyulásárol irtok !!!naaa hát a férfiak mind szépek-kivánatosak 50 felett?
én 50 vége felé jobban nézek ki ,mint a férjem,aki összeaszott,ráncos lett ,én nem,mert a cigit messziröl kerülöm,sokat vagyok levegön,nem eszem édességet,zöldséges
pakolást teszek az arcomra,sokat nevetek...másokon
nem buslakodom,amin ugyse tudok változtatni,se politikán se gazdasági válságon,a barátaim panaszáradatát nem reagálom tul..azt dolgozom..most már,amit szeretek
bécsi turi-butikbol öltözöm,meg bolhapiacrol..fillérekért
kár,hogy Pesten nincs rendes bolhapiac(a PECSA =nulla)
ismerek kövér nöt,aki jol néz ki..
önismeret és öntudat fontos
fiuk ! nézzetek tükörbe ! na nehogymááá csak a nök öregedjenek
61/61 vagyok
nézem a társkeresö oldalakat,ugy szorakozás képpen..
mennyi beképzelt idösösdö férfi 60-70 között is..40-45 éves csinos,vékony sportos nöre vágyik,miközben ö potrohos
dagadt,ráncos mi van,urak,borotválkozáskor se használtok tükröt ? vagy a 20 éves arcotok néz vissza?
Kedves kérdező!
Ha nem kívánod, akkor legyél vele őszinte, közöld vele, és kérdezd meg, hogy ezt el tudja-e fogadni. Valószínűleg nem. Attól, hogy te nem kívánod, mások még tarthatják kívánatosnak, és az esélyét is elveszed attól, hogy teljes életet élhessen!
Úgyhogy legyél korrekt, és beszéld meg vele.
Az én férjem sajnos nem tette meg, és ezzel éveket pazaroltam rá az életemből, mert ígérgette, hogy majd megváltozik a dolog, de semmit nem tett érte, hogy tényleg változzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!