Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a feleséged reménytelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleséged reménytelenül megcsunyulna és egyáltalán nem kívánnád, otthagynád?

Figyelt kérdés

Reménytelenül: csúnya kövér öregasszony lett belőle...

És vegyük hozzá, hogy Te még az aktív éveidben vagy...

2012. febr. 3. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
100%

halo kedves Mindenki !

itt csak a nök megcsunyulásárol irtok !!!naaa hát a férfiak mind szépek-kivánatosak 50 felett?

én 50 vége felé jobban nézek ki ,mint a férjem,aki összeaszott,ráncos lett ,én nem,mert a cigit messziröl kerülöm,sokat vagyok levegön,nem eszem édességet,zöldséges

pakolást teszek az arcomra,sokat nevetek...másokon

nem buslakodom,amin ugyse tudok változtatni,se politikán se gazdasági válságon,a barátaim panaszáradatát nem reagálom tul..azt dolgozom..most már,amit szeretek

bécsi turi-butikbol öltözöm,meg bolhapiacrol..fillérekért

kár,hogy Pesten nincs rendes bolhapiac(a PECSA =nulla)

ismerek kövér nöt,aki jol néz ki..

önismeret és öntudat fontos

fiuk ! nézzetek tükörbe ! na nehogymááá csak a nök öregedjenek

2012. febr. 4. 18:52
 62/74 anonim ***** válasza:
100%

61/61 vagyok

nézem a társkeresö oldalakat,ugy szorakozás képpen..

mennyi beképzelt idösösdö férfi 60-70 között is..40-45 éves csinos,vékony sportos nöre vágyik,miközben ö potrohos

dagadt,ráncos mi van,urak,borotválkozáskor se használtok tükröt ? vagy a 20 éves arcotok néz vissza?

2012. febr. 4. 18:57
 63/74 anonim ***** válasza:
61-62! Imádni való nőci vagy, öröm volt olvasni! :) Na, így kell ezt!
2012. febr. 4. 19:35
 64/74 anonim ***** válasza:
Akkor minek vetted el?
2012. febr. 5. 17:02
 65/74 anonim ***** válasza:
..nemelég hogy nincs szex, még iszol is? Örülj, hogy nem dobott még ki!!!
2012. febr. 5. 17:11
 66/74 anonim ***** válasza:
H ailyen aggályaid vannak a pároddal szemben akkor ne is kérdezz lépj. Én akkor estem pánikba amikor a feleségem el kezdett fogyózni. Hát úgy vettem el, akkor kezdtem el félni amikor fogyózott, hogy másnak akar tetszeni.
2012. febr. 5. 17:36
 67/74 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, hogy ki csúnyul meg és ki nem, hanem hogy nem kívánod a másikat, akkor együtt maradsz-e vele.
2012. febr. 5. 17:40
 68/74 anonim ***** válasza:
Attól még együtt, de közösen megváltoztatjuk a helyzetet.
2012. febr. 5. 17:48
 69/74 brigóka válasza:
hány éves is vagy te?már érdekelsz
2012. febr. 5. 21:16
 70/74 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha nem kívánod, akkor legyél vele őszinte, közöld vele, és kérdezd meg, hogy ezt el tudja-e fogadni. Valószínűleg nem. Attól, hogy te nem kívánod, mások még tarthatják kívánatosnak, és az esélyét is elveszed attól, hogy teljes életet élhessen!

Úgyhogy legyél korrekt, és beszéld meg vele.

Az én férjem sajnos nem tette meg, és ezzel éveket pazaroltam rá az életemből, mert ígérgette, hogy majd megváltozik a dolog, de semmit nem tett érte, hogy tényleg változzon!

2012. febr. 5. 22:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!