Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a feleséged reménytelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleséged reménytelenül megcsunyulna és egyáltalán nem kívánnád, otthagynád?

Figyelt kérdés

Reménytelenül: csúnya kövér öregasszony lett belőle...

És vegyük hozzá, hogy Te még az aktív éveidben vagy...

2012. febr. 3. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:

Hát még én hogy örülök! (Elárulok egy titkot: nem csak NEKEM van kedvem hozzá.)

Egy jó tanács: nem a feleségedet kellene megfiatalítanod, hanem a kapcsolatotokat. Nálunk egy titok van, tudatosan csempészünk boldog pillanatokat az életünkbe, és egyikünk sem érzi tehernek.

2012. febr. 3. 21:41
 52/74 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:48:)

ez is lesz!

Pont ismerek egy ilyen nőt!

Mióta elvált, teljesen kivirult, és legalább 40 kilót fogyott.

2012. febr. 3. 21:43
 53/74 anonim ***** válasza:
100%
ja..ha egy nő szerelmes, akkor szép, és fiatal is. Megfiatalítja a szerelem...
2012. febr. 3. 21:44
 54/74 anonim ***** válasza:
100%
21:43! Tudom! És én szívből drukkolok az összes összetört, leamortizált, boldogtalanná tett nőnek, hogy sikerüljön nekik! :)
2012. febr. 3. 21:46
 55/74 A kérdező kommentje:

"csempészünk boldog pillanatokat az életünkbe"

Kifejtenéd?

2012. febr. 3. 21:56
 56/74 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe bármi belefér, amiből a másik érzi, hogy fontos nekünk. A titokban megvett mozijegy, utána egy jó vacsi, de akár csak az is, hogy észreveszed, hogy most picit egyedül akar lenni. Vagy átveszel tőle otthon valami apróbb feladatot, mert tudod, hogy ő fáradt. Nem ismerlek benneteket, mi igazi bohócok vagyunk amikor csak lehet. Mi is sokat dolgozunk, de ki is engedjük a gőzt. Az én férjem nagyon szeret focizni, mire hazajön ott a meleg kaja, kiengedem neki a vizet, "rettenetesen sajnálom" ha picit lesérül, utána jót röhögünk. Ha csak a vasárnap délután marad szabad, akkor elugrunk egy jót fürödni vagy nyáron motorra pattanunk, eszünk egy jó halat a Balcsin. De összejárunk barátokkal csak úgy kártyázni, szülinapozni, sütögetni, szóval nem vagyunk hajlandóak megöregedni. Nem élünk egymás seggében, de elszakadni sem akarunk egymástól. Az a baj, hogy ezt így nem lehet leírni, mert minden ember más. Akkor is azt mondom, legfontosabb megőrizni a derűt, a nehéz dolgok is sokkal könnyebben mennek.
2012. febr. 3. 22:31
 57/74 A kérdező kommentje:
bocs ezt így most nem tudom feldolgozni, mert bánatomban leittam magam, de holnap el fogom olvasni igérem!!!!!
2012. febr. 3. 22:43
 58/74 anonim ***** válasza:
55%
Most szívem szerint jól nyakon vágnálak! Ember! Megoldani kellene, nem még jobban elcseszni! Írjál holnap!
2012. febr. 3. 22:49
 59/74 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd: a férjem szerint valószínűleg csúnya, kövér öregasszony vagyok. Legalábbis az alapján, hogy fiatal pipik után szaladgál, és hozzám egyáltalán nem közeledik, ezt gondolom... Éppen ezért sokáig magamat is csúnyának és kövérnek láttam.

Aztán úgy döntöttem, hogy magasról tojok a férjem véleményére. Azóta a környezetemben 10-ből 6 pasi udvarol nekem (mindenféle korosztályból, 20 és 50 év közöttiek), közeledik hozzám, néhányan egészen konkrét ajánlatokat tesznek.

Szóval ez a dolog kettőn múlik! Mindenki pont annyira nő, amennyire a mellette lévő férfi férfi! És nem attól férfi egy férfi, hogy fiatal pipik után szaladgál! ;)

2012. febr. 4. 12:47
 60/74 anonim ***** válasza:
72%

1. AZT HITTEM HOGY EGY ÉRETLEN TINI VAGY

2. SZERINTEM NAGYON BUTA VAGY ÉS ÉRETLEN, GYEREKES

3. A NŐ LEHET HOGY MIATADD LETT ILYEN

4. HA ELVÁLNÁTOK MÉG LEHET HOGY JÓT IS TENNE VELE,, MERT ÚJRA MEGFIATALODNA, ÖRÜLNE H MEGSZABADULT TŐLED.

Sok olyan nőt ismerek, aki a válás után ezerszer jobban nézett ki kivirult és láthatóan boldog volt!

2012. febr. 4. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!