Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleséged reménytelenül megcsunyulna és egyáltalán nem kívánnád, otthagynád?
Reménytelenül: csúnya kövér öregasszony lett belőle...
És vegyük hozzá, hogy Te még az aktív éveidben vagy...
Hát még én hogy örülök! (Elárulok egy titkot: nem csak NEKEM van kedvem hozzá.)
Egy jó tanács: nem a feleségedet kellene megfiatalítanod, hanem a kapcsolatotokat. Nálunk egy titok van, tudatosan csempészünk boldog pillanatokat az életünkbe, és egyikünk sem érzi tehernek.
ma 20:48:)
ez is lesz!
Pont ismerek egy ilyen nőt!
Mióta elvált, teljesen kivirult, és legalább 40 kilót fogyott.
"csempészünk boldog pillanatokat az életünkbe"
Kifejtenéd?
Hát nézd: a férjem szerint valószínűleg csúnya, kövér öregasszony vagyok. Legalábbis az alapján, hogy fiatal pipik után szaladgál, és hozzám egyáltalán nem közeledik, ezt gondolom... Éppen ezért sokáig magamat is csúnyának és kövérnek láttam.
Aztán úgy döntöttem, hogy magasról tojok a férjem véleményére. Azóta a környezetemben 10-ből 6 pasi udvarol nekem (mindenféle korosztályból, 20 és 50 év közöttiek), közeledik hozzám, néhányan egészen konkrét ajánlatokat tesznek.
Szóval ez a dolog kettőn múlik! Mindenki pont annyira nő, amennyire a mellette lévő férfi férfi! És nem attól férfi egy férfi, hogy fiatal pipik után szaladgál! ;)
1. AZT HITTEM HOGY EGY ÉRETLEN TINI VAGY
2. SZERINTEM NAGYON BUTA VAGY ÉS ÉRETLEN, GYEREKES
3. A NŐ LEHET HOGY MIATADD LETT ILYEN
4. HA ELVÁLNÁTOK MÉG LEHET HOGY JÓT IS TENNE VELE,, MERT ÚJRA MEGFIATALODNA, ÖRÜLNE H MEGSZABADULT TŐLED.
Sok olyan nőt ismerek, aki a válás után ezerszer jobban nézett ki kivirult és láthatóan boldog volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!