Van itt olyan valaki, aki már több éve reménytelenül szerelmes, vagy az volt?
Igen. Általában úgy szokott lenni, ha tetszik valaki akkor megvárom míg elmúlik az érzés és próbálok nem rá gondolni.
Így csak az arca marad meg a fejemben, mint emlék bár néha az érzés is rámtör ilyenkor rossz.
18l
Nekem két nagy reménytelen szerelem volt az életemben: az egyik kb. 16 évesen, a mai napig úgy gondolok rá, mint "szerelmemre", mivel nem jártunk együtt (barátnője volt), és semmilyen rossz emlékem nem fűződik hozzá, csak pozitív dolgok.
A másik egy egyetemi tanárom volt, őt sem tudom elfelejteni soha. Szerintem ő akarta volna, hogy legyen köztünk valami, de én nem mertem... De a mai napig sokszor eszembe jut, pedig már 40 éves vagyok.
4 éve vagyok reménytelenül (?) szerelmes. Nem teljesen reménytelenül, mert én vagyok az örök második :( A szerelmemnek van párja elég régóta, de velem is kavar.(nem csak testiségből áll a mi kapcsolatunk, rengeteget beszélgetünk, csinálunk néha közös programot, számíthatok rá bármiben) Tudom, hogy ez nagyon nem szép dolog, de 4 éve szinte a saját életemnél is jobban szeretem, így elviselem ezt a helyzetet. Én fogok vesztesen kijönni belőle, de megéri nekem.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!