Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ilyenkor?
AQ feleségem be adta a válópert közös megegyezéssel. Hát , amint meg kaptam a bírósádi idézést , más állt rajta. A gondom , csupán annyi, hogy meddő vagyok. Urológiai vizsgálat meg állapította, és két nő gyógyász, a lelet alapján.
Az egyik gyermek 17 hónapos a ,nagyobb 6,5 éves. Mivel eddig is tudtam , tudtuk, hogy nem lehet gyermekem.
Azt mondtam a feleségemnek, hogy nincs addig gond míg nem él vissza a gyermekekkel. Most , igen.
A lényeg, hogy kelle gyermektartást fizetnem, ha nem az enyém a gyerekek egyike sem. Vagy mennyek el a dns vizsgálatig. Szóval a lényeg ennyi, de nem részletezem a dolgot.
nézd. nem tudsz mit tenni ha megfeszülsz sem. elakar válni, tehát nem fogtok együtt élni, nem lsz közös jövőtök. mégegyszer mondom, hogy hivatalosan nem fog járni neked láthatás. nagyon úgy fest, hogy anyuka sem fogja engedni hogy lásd a gyerekeket. szomorú ezt mondani de ennyi. itt a vége. ha megfeszülsz sem fogod tudni kivenni a részed a nevelésből.
oda mész és erőszakkal elhozod a gyerkeket? ezt nem lehet.
minden esetre egy esélyt megér a dolog hogy állj oda feelséged elé és kérd meg hogy hagyd vegyed ki továbbra is a részed a nevelésből. szinte borítékolom a választ. De persze a remény ha meg utoljára...
Nem is áll elébe. El tetet láb alól. Kinek kellene egy bizonykodó volt férj. Mennyit is nyerne? Egy , házat a leg jobb helyen, meg szabadul attól akitől mincs a gyermek egyike sem. Mit nyer? Nem derül ki az igazség, örökölnek egy házat , amit csellel el lehet venni agyerkektől. Nem derül ki az igazság, ráadásul kapja az árvaságit.
Miért ,csinált volna ki engem.
Meg néztem,megint egy szak irodalomban. Tényleg meddő vagyok. Sőtt , attól is rosszabb.
De, basszus. Mi van ,. ha ki derül nem az enyém a két gyermek. Le is vehetik a nevem róluk.
Majd rá jövök, hogy én vagyok a világ leg nagyobb pancsera, a feleségem tíz évig félre lépett. Ráadásul két gyermek az áldozata.
Ma, már 58 000 ft egy hivatalos apasági.
De , mi van ha ki derül az igazság? Két gyermek azt sem fogja tudni ki az apja.
Mert, ha nem lenne ez eszembe sem jutna az apasági.
Az a gond,hogy tényleg kezelésre lett volna szükségem és be avatkozásra. Itt az a gond, hogy az apaság vélelmezése van ki látásban.
Nem is a gyermektartás a lényeg. Mert , ha egy nő szereti a párját, akkor tőle akar gyermeket. Ha tőle van akkor óvja gyermeke apját. Nálunk közel sem volt ez. Ráadásul a vizsgálat. Azt írja az irodalom, hogy meddő az akinek, 1,5- 6ml sperma, és 3-4millió/ml nekem egy, 50% életképes, nekem 10. Az az, lassan mozgó, 10% el halt.
Szóval a meddőnél is meddőb vagyok. Hát, nem büszkeség, de kezelhető. De, most valahogy úgy érzem , hogy jól jött, de nagyon rossz. Akár, hogy is ha ki derül nem az én gyermekem, akkor szerncsétlen. Ki lessz az apja, akire föl nézhet. Ráadásul szertnek. Zsombor a nagyobb, velem tanult biciklizni, beszélgettünk, stb. Hogy lehet, hogy egy anya ezt nem látja? Nem az lenne a fontos, hogy a gyermekke egészségesen fejlődjenek.
Vagy csak a pénz belőlük. Akkor ki is volt mellettem, tíz évig? Hát , erre én is azt mondom, az élet szennye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!