Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ilyenkor?
AQ feleségem be adta a válópert közös megegyezéssel. Hát , amint meg kaptam a bírósádi idézést , más állt rajta. A gondom , csupán annyi, hogy meddő vagyok. Urológiai vizsgálat meg állapította, és két nő gyógyász, a lelet alapján.
Az egyik gyermek 17 hónapos a ,nagyobb 6,5 éves. Mivel eddig is tudtam , tudtuk, hogy nem lehet gyermekem.
Azt mondtam a feleségemnek, hogy nincs addig gond míg nem él vissza a gyermekekkel. Most , igen.
A lényeg, hogy kelle gyermektartást fizetnem, ha nem az enyém a gyerekek egyike sem. Vagy mennyek el a dns vizsgálatig. Szóval a lényeg ennyi, de nem részletezem a dolgot.
Nos. Amugy semmi gond nem volt ezzel, míg az annya nem akart pénzt a kicsi lányábó, aki észre sem vette, hogy pénzért ragadják el. Én , voltam urológiai vizsgálaton. Amugy volt egy gyermekkori bal esetem a báttyám szét rúgta azt. Mumuszos is volta. Majd soha nem kellett védekeznem. Ezért el mentem egy urológushoz aki azt mondta a leléet aéapján,. hogy nem lehet gyermekem, majd 2 nőgyógyász is. Végül is kezelésre kellett volna járnom.
Addig en érdekelt , amig nem akar valaki hasznot belőle.
Igen, egyértelmű gyermekekről van szó. De amikor valaki abból akar élni. Az gáz. Nekem is. Szóval, őszintén sajnálom a gyermekeket. Ezt el is mondtam anno a feleségemnek, a voltnak. Szóval , ha jön a dns , az ki derít mindent. Nem akartam cirkuszt, mert gyermekek, mert az egyik apának családja van, ami mint lavina be indul. Sőtt aki irányítja a voltom az az annnya. Aki mellett a férje több infarktust kapott, alkoholista lett,. stb. Stóval. mindenkinek jó a szexuális élete most. Mindenki szív.
Mindenképp a gyermekekkel tolok ki. Nem jó nekem sem, ezért lett vége tíz év után. Nem a gyermekekkel akartam ki tolni, de nem rajtam múlt. De, aki hasznot akar húzni belőlük, egy életre tömkre tenni engem , akkor. Ne , inkább olyan társam legyen aki nem mással csináltat gyermeket. Ha nem mennyek el kezelésre, meg nem tudom mire. Majd lessz sajátom. Azokért semmit sem sajnálnék.
Nehéz, tudom jól. Én is szenvedek.
Bocsi de külföldi vagy? Egy kicsit töröd a magyart! A helyesírásod sem a legjobb, de végülis mindegy.
Szóval ez esetben azért elég jóll állnak a dolgaid. Hagyd, hogy menjen minden a maga útján. Kzdődjön el a bírósági procedúra, ott majd minnt kiderítenek szépen. Kérj DNS vizsgálatot. Utoljára kérdezem, hogy megvannak a leleteid? papírjaid? az is elegendő lesz a bíróságon.
A kérdésem: a 7 éves gyerkőcöt mikor ismerted meg? Értem ezalatt azt, hogy mikor megismerted felségedet már megvolt a gyermek? Vagy időközben a házasságotok alatt összejött valakivel asszony és onnan van a gyermek?
13as vagyok. egyszerre írtunk. oké megkaptam a választ, 10 éve vagytok házasok, így értelemszerűen házasság alatt született a nagyobb gyermek.
Egyébként ha járni fogsz kezelésre akkor meggyógyulsz? akkor lehet saját gyermeked? ezt honnan veszed? orvos mondta?
Nem vagyok külföldi. Csak ideges. Elnézést érte, de nem egyszerű, elnézést a hibákért, Magyar vagyok.
Ha , ideges az ember raccsol, én is.
rendben elnézést. nem akartalak megbántani. igazad van. felfokozott idegállapotban tényleg az a legutolsó hogy próbálok helyesen írni...
Jólvan nyugi. A jogi része le van már játszva. inkább a lelki része ami a lényeg. mivel jogilag nem felelsz a gyermekekért, így nyilván láthatást sem fognak megítélni neked. úgy veszem ki a szavaidból asszony abszolút elzárkózik. kétlem, hogy ő önként felajánlana neked láthatást, így azt hiszem sajnos de szépen lassan el kell hagynod a gyermekeket. nagyon szomorú, úgy sanálom, de őszintén mit tehetsz? bíróság nem fog megítélni láthatást, anyuka biztos hogy elzárja a gyermekeket. így mégis mit tehetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!