Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi van ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés

AQ feleségem be adta a válópert közös megegyezéssel. Hát , amint meg kaptam a bírósádi idézést , más állt rajta. A gondom , csupán annyi, hogy meddő vagyok. Urológiai vizsgálat meg állapította, és két nő gyógyász, a lelet alapján.

Az egyik gyermek 17 hónapos a ,nagyobb 6,5 éves. Mivel eddig is tudtam , tudtuk, hogy nem lehet gyermekem.

Azt mondtam a feleségemnek, hogy nincs addig gond míg nem él vissza a gyermekekkel. Most , igen.

A lényeg, hogy kelle gyermektartást fizetnem, ha nem az enyém a gyerekek egyike sem. Vagy mennyek el a dns vizsgálatig. Szóval a lényeg ennyi, de nem részletezem a dolgot.

2012. febr. 3. 17:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Te jó ég? :S Nem követelhet tőled semmit. Igen kérj Dns vizsgálatot. A vesztes fél fizeti a költséged. Esetedben a feleséged. Ő lesz a veszts. Ő ezek szerint azt mondja te vagy az apa. Te pedig kéred a DNS vizsgálatot, hogy hivatalosan is bebizonyítsd hogy nem. Ergo te megnyered ő lesz a vesztes. ez nem 2 ft lesz. Ez vajon megéri volt asszonykának? nem hinném...

Jogilag nem követelhet semmit tőled. Az már mást dolog, hogy nyilván megszeretted a gyermekeket így felelősséget érzel irántuk.

megkérdezhetem, hogy hol van a vérszerinti apuk? Egyébként te hivatalosan örökbe fogadtad a 2 gyermeket?

2012. febr. 3. 17:30
 2/24 anonim ***** válasza:
HA bizonyitható, hogy nem lehet gyereked, akkor kérheted az apaság megszüntetését, de azért nem ártana a gyerekekre is gondolnod, föként a nagyobbikra, aki téged ismer apaként. Meg azt is meg kell magyaráznod, hogy ha eddig nem zavart a dolog, akkor most miért akadsz fel egyszerre ezen.
2012. febr. 3. 17:32
 3/24 anonim ***** válasza:
első vagyok. Írtad, hogy nőgyógyász is megállapította, hogy meddő vagy. Erről biztosan van papír is igaz? Lelet vagy igazolás bármi, igaz? Vélhetően ez is elég lesz a bíróságon. Így talán elkerülhető a DNS vizsgálat.
2012. febr. 3. 17:32
 4/24 anonim ***** válasza:
Az elsönek: "Egyébként te hivatalosan örökbe fogadtad a 2 gyermeket?" HA örökbefogadta volna a gyerek(ek)et, akkor atol kezdve saját gyereknek számit jogilag, és visszacsinálni nem lehet.
2012. febr. 3. 17:34
 5/24 anonim ***** válasza:
4-es első vagyok. Egyről beszélünk! :) Én kérdést tettem fel. Várjuk meg a választ. de egyet értek veled, ezért is tettem fel a kérdést. ha valóban örökbe fogdata őket akkor bizony tartásdíjat is megítélnek. ha nem fogdta örökbe akkor semmi nem követelhető jogosan.
2012. febr. 3. 17:37
 6/24 anonim ***** válasza:

Első körben azt mondom ne hagyd magad zsarolni és állj ki az igazadért.

Második kör: a gyerekek mennyire ragaszkodnak hozzád, apának hívnak-e, te a sajátjaidnak tekinted-e őket?

Azért kérdezem, mert hatalmas törés lesz az életükben ha eddig azt hitték rólad hogy apa, most meg nincs apa. Nincs senki apa nekik, hazugság volt eddig az egész kis életük. Jó a pici ebből nem fogna fel semmit, de a nagyobb igen...

És ha bebizonyosodik hogy nem vagy az apjuk soha többet nem láthatod őket, semmilyen jogaid nem lesznek.

Ezt gondold át!

2012. febr. 3. 17:37
 7/24 anonim ***** válasza:
itt már nagyon sok kérdést tettünk fel, de a kérdező sehol!! jobban tudnánk segíteni ha kicsit több információval szolgálna a kérdező.
2012. febr. 3. 17:38
 8/24 anonim ***** válasza:

Ha ezt tudtátok, tudtad, megbeszéltétek akkor felteheted a kérdést magadnak, h kivel fogsz kitolni valójában...

Szomorú :(

2012. febr. 3. 17:41
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem fogadtam hivatalosan örökbe.
2012. febr. 3. 18:03
 10/24 anonim ***** válasza:
Ez esetben akkor nem követelhet semmit tőled. Tettünk fel még pár kérdést. hol van a vérszernti apuka? van igazolásod az orvostól, hogy meddő vagy?
2012. febr. 3. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!