Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a szülők miatt nagyon sok házasság megy tönkre?
Ezt azért kérdezem, mert úgy látom. Az én házasságom is ezért, de az a gond ezzel hogy a szülő ossza az észt, de a felelősség azé aki megvalósít.
Lehet, hogy nem ártana eseteket leírnátok. Talán hasznos is lehet.
A vőlegényemmel a veszekedések 90 %-a anyósom miatt volt. Persze én voltam a naiv amikor hozzá akartam menni anyuci pici fiához, aki nem mer ellentmondani a mamának.
Azt még lenyeltem a családi béke kedvérét, hogy beleszólt az éltünkbe(hova megyünk nyaralni, kikel megyünk szórakozni), rendszeresen sértegetett és, hogy undorító pletykákat terjeszt rólam ( a világ k****ja vagyok, volt x abortuszom... stb).
A pohár akkor telt be amikor a vőlegényemmel elhatároztuk, hogy összeköltözünk. Nekem volt már egy lakásom úgyhogy ő költözött hozzám. Aznap nem volt időnk kipakolni, dobozokban volt a holmija. Arra értem haza, hogy anyósom a lakásomban volt, az előszobában szemeteszsákokban voltak különböző dísztárgyaim, ruháim. Amikor megkérdeztem, hogy mit csinál és hogy jutott be a lakásomba gyakorlatilag nekem esett. Kijelentette, hogy mivel itt lakik már a fia neki szabad bejárása van. A dolgaimat ki kell dobnom mert azok neki nem tetszenek, a ruháim pedig túl k****sak egy leendő asszonynak. Majd felszólított, hogy dobjam ki a zsákokat. Nekem itt borult el az agyam és adtam egy pofont neki. Amikor a vőlegényem hazaért kérdőre vont, majd közölte, hogy ezért nem kellett volna cirkuszt csapnom. Na akkor visszaadtam a gyűrűt.
Ha egy szülő szaván múlik 2 felnőtt ember kapcsolata ott a 2 félnek is komoly problémái vannak.
Ilyen esetekben 2 gyereklelkű ember kapcsolatáról van szó akik sose szakadnak el a szülőktől így rájuk hárítják a felelős döntéseket.
Szomorú de manapság egyre később szülnek a nők és aki 30 évesen szül mire a gyerek felnőtt korba ér mér vénasszony aki egyedül marad ha a gyerekének sikeres párkapcsolata van. Nyilván a csecsemőjére költi a pénzét nem az anyuka pelenkáira.
nem a szülők miatt egy tönkre, hanem a nő vagy a férfi tutyimutyissága miatt, ha anyám rosszat mondana a páromról és folyamatosan ellene lenne akkor elzavarnám. Ne ő akarja már megmondani, hogy nekem mi a jó.
Azt se enedném,hogy ő ossza be az időnket.
Szerencsére se az én szüleim se a párom szülei nem szólnak bele az életünkbe, meghallgatnak minket de nem osszák az észt.
Hát pedig képzeld csak el.
Nálunk úgy volt, hogy közös kolesz szobába lakunk, és ahol nyáron laktunk, ott takarítónő az anyja a vőlegényemnek. Tehát van kulcsa minden szobához....
Na most mi elmentünk boltba meg még ide-oda, ez meg addig bement hozzánk és összerakodott, amit ő úgy gondolt, hogy nem kell, azt kidobta, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!