Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Körkérdés! Ki mit lépne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S06 kérdése:

Körkérdés! Ki mit lépne a helyemben? Férfiként,13 évi házasság alatt, veszekedés a kiabálás, illetve a munkahelyen felgyülemlett düh otthoni kiadása, ami rajtam csattan. Így a veszekedés állandósult, majd lehiggadás után, így bocsánat, úgy bocsánat.

Figyelt kérdés
De ez heti szintet nézve újra indul 4-szer,5-ször.A szex, éves szintet nézve 3-4, de lagymatag.Az utolsó tavaly júliusban. Válás! Vagy Maradás!
2012. jan. 14. 11:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudjátok felnőttek módjára lerendezni a dolgot, akkor miért maradnátok együtt?
2012. jan. 14. 11:08
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Párterápia ha ragaszkodsz a feleségedhez.

Tudom sokan ellenzik, de nem ismerik. Ha nyíltak tudtok rá lenni hatásos.

Ha nem változik semmi a kapcsolatodban SZERINTEM nincs értelme együtt maradni. Mert minek? Gazdasági közösségnek?

2012. jan. 14. 11:09
 3/24 anonim ***** válasza:

Tavaly július óta, nem voltál együtt a feleségeddel?! Uh.

Szerintem amit leírtál, az nem a szeretetről szól. Én nem biztos, hogy érdemesnek tartanám a helyedben ezt a kapcsolatot a megmentésre.

Szerintem válás.

2012. jan. 14. 11:18
 4/24 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme nincs.Szerintem külön új párral.
2012. jan. 14. 11:19
 5/24 anonim ***** válasza:
semmi ertelme. csak az idotoket vesztegetitek. heti 5 nagy veszekedes semmi sex, ketlem hogy nagy szeretet lenne koztetek,inkabb csak ragaszkodas.
2012. jan. 14. 11:24
 6/24 anonim válasza:
Van 1 rossz hírem. Sztem a feleségednek barátja van!!!
2012. jan. 14. 11:29
 7/24 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy nincs barátja, mert nagy vallási hitben él.

Igen, köszönöm a sok segítséget. Én is úgy érzem, hogy csak egymás melletti élés van. Már nézem is az albérleteket.

2012. jan. 14. 11:35
 8/24 anonim ***** válasza:
Jó ötlet,hátha észhez tér.Mert valamiért azt hiszi,hogy pótolhatatlan és elhagyhatatlan.
2012. jan. 14. 12:24
 9/24 anonim válasza:
100%
Oké! Akkor meg neked van barátnőd!!! Legalább is sztem már kinézted magadnak a jövendőbelit!:)
2012. jan. 14. 12:27
 10/24 anonim ***** válasza:
Leginkább civakodó testvérekre hasonlít a viselkedésetek. Ha nem tudjátok megbeszélni a dolgokat, miért maradtok együtt?
2012. jan. 14. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!