Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Körkérdés! Ki mit lépne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S06 kérdése:

Körkérdés! Ki mit lépne a helyemben? Férfiként,13 évi házasság alatt, veszekedés a kiabálás, illetve a munkahelyen felgyülemlett düh otthoni kiadása, ami rajtam csattan. Így a veszekedés állandósult, majd lehiggadás után, így bocsánat, úgy bocsánat.

Figyelt kérdés
De ez heti szintet nézve újra indul 4-szer,5-ször.A szex, éves szintet nézve 3-4, de lagymatag.Az utolsó tavaly júliusban. Válás! Vagy Maradás!
2012. jan. 14. 11:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg inkább az érdekelne,hogy mi a francért kínlódtál vele idáig?Hiszen nyilvánvalóan semmibe vesz téged.És nézz szembe a ténnyel,hogy amíg te az évi 4-5 lagymatag dugás mellett heti háromszor kiverted magadnak,addig a szent vallási hitben élő párodat bizony valaki rendesen aprította helyetted.Hagyd ott a fenébe,és végre ÉLJ!!!
2012. jan. 14. 14:07
 12/24 anonim válasza:
:))) Erről beszéltem én is!!! Vki itt nagyon a homokba dugja a fejét!!!:)
2012. jan. 14. 16:49
 13/24 anonim válasza:

Pasi

te tudod, hogy meddig bírod még. A leírtakat olvasva, semmi esélyét nem látom, hogy együtt maradjatok. (kinek hiányzik a folyamatos stressz)

Vagy váltson munkahelyet, ha ott is ilyen más a gond.

2012. jan. 14. 18:14
 14/24 anonim ***** válasza:
lépj
2012. jan. 14. 23:52
 15/24 anonim ***** válasza:
Mi előtt elkapkodod azért mindennek van oka. Valami, valahol el romlott, gondolom évek múltán jött elő ez. Akkor, ha szereted űlj le vele beszélgetni,amugy meg ha szeret akkor ha meg kérdezed el mondja. Az biztos, hogy ez a válság, és a mindennapos megküzdés mindenkit meg visel. Amugy azt tudni kell, hogy a tehetetlen ember veszekszik. Szerintem nem vagy te a macska akibe bele rúgnak, vagy tettél te is valamit ezért, vagy annyira buta a párod. Amugy teljesen mindegy, ha ki lépsz ebből akkor sem biztos, hogy a következő jobb lessz, ott lehet majd te leszel a hibás.Amugy én azt mondom ha te leültél és le írtad a gondod, apárodnak is ezt kellene tennie, ha esetleg neked nem mer beszélni. Amugy ma munkahelyet váltani nagyon nehéz.
2012. jan. 15. 08:04
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha nincs gyerek egy pillanatig sem ragaszkodom olyanhoz, aki az érzelmeimet nem viszonozza ill. csap csepegteti, mert evvel ugy gondolja sakkban tart. Hagyd ott még nem késő és elképzelhető, hogy kibújik a szög a zsákból és mindenre fény derül.
2012. jan. 15. 17:22
 17/24 anonim ***** válasza:
Na, ez az utolsó nagyon is igaz.
2012. jan. 15. 17:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem értem, hogy mi ezen a kérdés. Nekem már az is kevés volt, hogy csak hétvégenként volt szex, nem értem, hogyan bírod ki egyáltalán ilyen ritkán. Ha meg állandóan csak veszekedtek, akkor tényleg semmi értelme. Válj el minél hamarabb, hogy találhass egy normális párt magadnak.
2012. jan. 16. 07:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Tévedés utolsó. Heti 3-4 veszekedés és bocsánat, évi 3-4 szex ! El tudom képzelni azt is-. Na gyere és üríts.Lábak szét, fogpiszkáló elő. Bocsánat de látom a lelki szemeim előtt ezt a megalázó helyzetet. Volt részem benne és inkább nem éltem vele - már mint a helyzettel.
2012. jan. 16. 07:27
 20/24 anonim ***** válasza:

Egy valamit tudni kell, én tapasztaltam. Ha a párunkat szeretjük jó vele, kívánjuk. Ha ő is szeret, viszonozza. Ha jót akar megbecsül. MInden perc, amit vele töltessz el, öröm. Várod amikor haza ér, sajnálod,hogy el megy .

De azt is tudni kell, ehhez két ember kell. Olyanok akik tiszta szívből szeretik egymást, eggyütt akarnak élni életük végéig. Van ilyen.Nem mese, ha annak tünik is. Meg lehetne ezt sorolni. De ha nem megy először, akkor tanulni kell belőle. Nem csak a könyvekből lehet, ha nem az életből. Ne csak a pillanatot nézzük, ha nem a folyamatot, Kiinduló pont, helyzet, folyamat, ki alakult helyzet.

2012. jan. 17. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!