Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körkérdés! Ki mit lépne a helyemben? Férfiként,13 évi házasság alatt, veszekedés a kiabálás, illetve a munkahelyen felgyülemlett düh otthoni kiadása, ami rajtam csattan. Így a veszekedés állandósult, majd lehiggadás után, így bocsánat, úgy bocsánat.
Ha már itt tartotok, minden, amit tennél a tisztázás érdekében, csak nagyobb csávába húz. Ha már eddig is veszekedtetek, ez lenne csak az igazi nagy paláver, ha megkérdőjelezed az ő tökéletességét (mivel a munkahelyén helytáll és te se becsülöd meg az évi 3-4-et).
Aztán meg ha fontos vagy neki, fűt-fát ígér majd, esetleg gyerekkel kecsegtet, aztán ott maradsz a frigid nejeddel meg a gyerekkel, aki rossz esetben ugyanúgy lenéz majd, mint az anyja, aki ahogy újra nyeregben lesz, a fejedre olvassa majd, hogy milyen szexmániás vagy, meg hogy el akartad hagyni. És olyankor már a gyerekre is gondolnod kell.
És őszintén: most minimum 30 éves a nejed és nem sokat változott. Nem is fog. Kis dolgokban talán egy ideig próbálkozna, de ha unja vagy nem kívánja veled a szexet, ha csak a hibát keresi mindenben (hogy este ne kelljen helytállni, hanem durcásan hátat fordíthasson), akkor színlelni se fog tudni sokáig, meg nyilván nem is szeretnéd.
Szerintem itt már nem kell tisztázni semmit, csak összepakolni, odaállni a nő elé és elmondani, hogy vége.
Nekem hasonló volt az életem, de csak 3 és fél évig voltunk házasok.
Viszont a válás örökre szól, és szerintem örök fájdalom. Utána már sosem leszel olyan mint voltál, sem a másik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!