Ti mit tennetek a helyemben?
ismerösnek hangzik. én is napi szinten kapom a kioktatást. inni nem iszik de mióta felvitte az isten a dolgát a munkahelyen azt hiszi itt is ö a fönök de állitom azt se tudja mikor mit csinal, mit eszik a gyerek , mi a kedvence stb stb. De az hogy napi szinten kioszt mit kell csinalnom miért nincs meg ez meg az,az megvan. igazabol görcsbe áll a gyomrom minden nap veszekedünk, s van hogy a baba elött és kXrvara nem érdekli hogy azt mondom neki ne a gyerek elött könyörgöm, leordit, és álataban az a vége hogy megkérdezi ujra megüssön e...:(
imádtam szerettem van egy gyönyörű manónk de amiota feljebb lépett a ranglistán azota kibírhatatlan. Nem tudja mi az a romnatika nem is érdekli, eszébe nem jutna a babával egy fél napot foglalkozni hogy egy kicsit kiszakadjak a mókuskerékből. ebből adódik hogy feszegette hogy ababót tegyük át másik szobába áttettük de mióta veszekedünk nem vagyok hajlandó a párommal aludni. Mit csináljak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!