Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit tennetek a helyemben?

Ti mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
Kisfiunk 19 honapos,es ferjemmel napi szinten vannak a veszekedesek,mindent kritizal velem kapcsolatban,ahogyan a fiunkat nevelem,pedig alig van itthon,de ahogy hazajon all a bal,napi egy uveg bor a minimum,anyagilag nem fukarkodik,de ezt is allandoan a fejemhez vagja,hogy nelkule,semmi nem lennek,stb,...igazabol a kisfiam miatt aggodom,bar en is eleg depis vagyok miatta,de a feszultseget latom mar a gyereken is,es nem szeretnem,ha megsinylene,mert en is veszekedos csaladban nottem fel,es nem volt leanyalom!sok mindenben igaza van a ferjemnek is, es probalkozom,de mindig van valami uj dolog,amivel piszkal,foleg a gyerekkel kapcsolatban.elmennek,de nincs nagyon hova,mert kulfoldre jottem hozza felesegul es valoban nem nagyon tudom,hogy tarthatnam el a gyerekem egyedul...kulonben mindig mondja,hogy szeret minket,aztan kezdodik minden elolrol.volt mar valaki hasonlo helyzetben?
2011. nov. 12. 16:07
 1/5 nittababy ***** válasza:
ezt meg kellene beszélnetek mert ez egyáltalán nem jó a gyereknek én is ilyen családban nőttem fel és hát ahogy írtad nem leányálom nem kívánom senkinek szerintem üljetek le és beszéljétek meg mert ez így nem mehet tovább!!ha ezek után sem változik meg akkor kell elmenned ha nem akarsz rosszat a gyerekednek ha én ilyen helyzetben lennék és nem tudnánk megbeszélni akkor mindent elkövetnék hogy eltudjak költözni mert a gyerek szívja csak meg!!!én is voltam így de hála istenek leültünk és mindent megbeszéltünk!!remélem neked is minden rendbe jön sok síkert!!!!
2011. nov. 12. 16:45
 2/5 nittababy ***** válasza:
a másik amit elfelejtettem én már régen ki raktam volna ha napi egy üvegbort megiszik!!
2011. nov. 12. 16:47
 3/5 A kérdező kommentje:
1 uveg a minimum,inkabb masfel,de van hogy megiszik melle egy ket kupica tomenyet.tenyleg,nem sajnaltatni akarom magam,csak vazolom,hogy mi a helyzet,amugy meg van,hogy meg jobb ha pial,legalabb jobb a hangulata!kulonben szeretem,bar nem az a langolas,mint volt,meg a kisfiu is szereti,ezert hezitalok meg.sokszor beszrlgettunk mar a dolgokrol,de mindig az van,hogy valtoztassak ebben meg abban,mert kulonben o nagyon boldog velunk,de hat lehetne jobb is.meg hogy az o ket masik fia igy volt,meg ugy volt...persze konnyu a melohelyrol dirigalni,napi 2 orat sem foglalkozik a fiaval!legszivesebben hazakoltoznek Magyarorszagra,de nincs hova,alberlet,munka,stb.azert is irtam,hatha van valaki itt,aki volt hasonlo szituban,uj elet a nullarol,kisgyerekkel,...
2011. nov. 12. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:

ismerösnek hangzik. én is napi szinten kapom a kioktatást. inni nem iszik de mióta felvitte az isten a dolgát a munkahelyen azt hiszi itt is ö a fönök de állitom azt se tudja mikor mit csinal, mit eszik a gyerek , mi a kedvence stb stb. De az hogy napi szinten kioszt mit kell csinalnom miért nincs meg ez meg az,az megvan. igazabol görcsbe áll a gyomrom minden nap veszekedünk, s van hogy a baba elött és kXrvara nem érdekli hogy azt mondom neki ne a gyerek elött könyörgöm, leordit, és álataban az a vége hogy megkérdezi ujra megüssön e...:(

imádtam szerettem van egy gyönyörű manónk de amiota feljebb lépett a ranglistán azota kibírhatatlan. Nem tudja mi az a romnatika nem is érdekli, eszébe nem jutna a babával egy fél napot foglalkozni hogy egy kicsit kiszakadjak a mókuskerékből. ebből adódik hogy feszegette hogy ababót tegyük át másik szobába áttettük de mióta veszekedünk nem vagyok hajlandó a párommal aludni. Mit csináljak??

2011. nov. 13. 09:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Azert,ha veressel fenyegetozik az eleg gaz,mi meg itt nem tartunk!az "ujra az meg gondolom azt jelenti,hogy mar meg is tette!en ezt a helyedben eleg komolyan vennem!Szuleid nem tudnak segiteni valahogy?ha atmenetileg odakoltoznel,lehet eszbe kapna a parod....
2011. nov. 14. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!