Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férjem exfelesége eljárást indít gyerektartás nemfizetése miatt, kinek kell fizetni a perköltséget?
Oké, nem olvastam végig.
Szerintem három felnőtt ember tudja már megbeszélni a problémákat!
Pl.:"Szia Kati, itt Peti. Hogy van a Lacika? Jól, örülök. Nézd, van egy kis gond. Februárban nem lesz munkahelyem. Persze, keresek másikat, de nézd: lehetne arról szó, hogy amíg nem találok valami melót addig minimális gyerektartást küldök? Utána letörlesztem a maradékot, rendben? Oké, köszi, üdvözlön a Pityut, és anyukádékat, szia!"
Hogy eloszlassak némi kétséget, elmagyarázom nektek tömören miről is van szó.(kb 6-7 bekezdésben, hogy a szemük gúvadjon azoknak akik rosszmájúan, becsmérlően, kárörvendő módra közelítenek a kérdéshez)
A valamikori feleségemet, még a gyermek születése előtt hagytam el, egyetlen hiba az volt, hogy bíztam benne. Megcsalt (legalábbis elég erős, szinte vakító volt a gyanú)
A gyermektartást fizetem/fizettem rendesen.
Legjobb tudomásom szerint 3/4x annyit keres mint én kerestem legutóbbi munkahelyemen.
2x annyit, mint az eddigi legjobb munkahelyemen.
Beképzelt, fellengzős, nagyszájú liba. A gyerek issza meg a levét, hogy nem tudja beosztani a pénzt.
A feleségem nem rinyál, csak az éredekelte volna, hogy amennyiben bírósághoz fordul esetlegesen a "Boldog anya", akkor mire számíthatunk.
Köszönöm azoknak akik ezt a kérdést értelmesen, nem kárörvendve közelítették meg, s próbálták leírni normálisan véleményüket.
Akik ezzel ellentétben, engem, mint exférjet, illetve feleségemet marasztaltak el azért, hogy sajnos nem áll hegyekben a pénz,
nos, azokat csak sajnálni tudom.
Üdv
nem fórumtémának indult ez szerintem, csak egy egyszerű kérdésnek, ahhoz képest egy teljes kerekasztal gyűlt itt össze.
Megvitatandó a problémákat
Eszméletlen h mennyi idejük van egyeseknek oltogatni
Hihetetlen.
"Katika, Pisti vagyok, nincs lóvé, majd később tolnám, jó"-nak
válaszolnám, hogy igaza van, ez a legegyszerűbb módja.
S ez ami meg is lesz oldva.
Egyébként adtam már el pont emiatt dolgokat magamtól, hogy befizethessem a gyermektartást.
Csak azért írom, ezt le, hogy ne érje kifogás a ház elejét
Üdv
Férj
Az anonimitás kihozza mindenkiből a primitív állatot.
Én ezt tapasztalom itt gyk-n.
Várom a lepontozást, a kérdezőnek kitartás, a kedves férjnek pedig sok sikert az álláskereséshez, a kisgyereknek egyészséget és jólétet, békét mindenkinek (ámen).
53. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!