Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha férjem exfelesége eljárást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férjem exfelesége eljárást indít gyerektartás nemfizetése miatt, kinek kell fizetni a perköltséget?

Figyelt kérdés
Férjemnek februártól semmilyen jövedelme nem lesz, ezért gyermektartást sem tud majd fizetni. Ha ezt az exe nem hiszi majd el és eljárást indít, akkor kinek kell a perköltséget kifizetni?

2012. jan. 19. 19:15
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Hová lett a kérdező?
2012. jan. 19. 21:53
 52/59 anonim ***** válasza:
100%
Megunta a sok habzó szájú anyatigrist, akiket elhagyott a férjük.
2012. jan. 19. 21:58
 53/59 anonim ***** válasza:
61%
Érdeks mindig a nőket védik sok élösdi egymást védi általában,könnyebb az apukán élösködni,mint húzni melózni,ja és akkor vállajatok gyereket ha egyedül is eltudjátok tartani,a gyerek nem megélhetési üzlet.
2012. jan. 19. 22:32
 54/59 anonim ***** válasza:
80%

Oké, nem olvastam végig.

Szerintem három felnőtt ember tudja már megbeszélni a problémákat!

Pl.:"Szia Kati, itt Peti. Hogy van a Lacika? Jól, örülök. Nézd, van egy kis gond. Februárban nem lesz munkahelyem. Persze, keresek másikat, de nézd: lehetne arról szó, hogy amíg nem találok valami melót addig minimális gyerektartást küldök? Utána letörlesztem a maradékot, rendben? Oké, köszi, üdvözlön a Pityut, és anyukádékat, szia!"

2012. jan. 20. 07:37
 55/59 anonim ***** válasza:
41%
A habzó szájú anyatigrisek gyereke enni szertne, kedves új nőcikék. A gyt-t saját megélhetés rovására is kell fizetni. Ilyen esetben nem lehet kérni állam általi megelőlegezést? A normális megbeszélés 3 ember közöttbe pedig beletartozhatna, hogy szükség esetén az új feleség kisegíti az apát, ha máshogy nem, hát kölcsönad neki, ha neki van miből.Ha már házas, úgyis vagyonközösség van, a közösből fizetnek mindent.Most lecsökkent a közös, de ha van még, lehet fizetni a gyt-t is.
2012. jan. 20. 08:33
 56/59 anonim válasza:
62%

Hogy eloszlassak némi kétséget, elmagyarázom nektek tömören miről is van szó.(kb 6-7 bekezdésben, hogy a szemük gúvadjon azoknak akik rosszmájúan, becsmérlően, kárörvendő módra közelítenek a kérdéshez)

A valamikori feleségemet, még a gyermek születése előtt hagytam el, egyetlen hiba az volt, hogy bíztam benne. Megcsalt (legalábbis elég erős, szinte vakító volt a gyanú)

A gyermektartást fizetem/fizettem rendesen.

Legjobb tudomásom szerint 3/4x annyit keres mint én kerestem legutóbbi munkahelyemen.

2x annyit, mint az eddigi legjobb munkahelyemen.

Beképzelt, fellengzős, nagyszájú liba. A gyerek issza meg a levét, hogy nem tudja beosztani a pénzt.

A feleségem nem rinyál, csak az éredekelte volna, hogy amennyiben bírósághoz fordul esetlegesen a "Boldog anya", akkor mire számíthatunk.

Köszönöm azoknak akik ezt a kérdést értelmesen, nem kárörvendve közelítették meg, s próbálták leírni normálisan véleményüket.

Akik ezzel ellentétben, engem, mint exférjet, illetve feleségemet marasztaltak el azért, hogy sajnos nem áll hegyekben a pénz,

nos, azokat csak sajnálni tudom.

Üdv

2012. jan. 20. 08:59
 57/59 anonim válasza:

nem fórumtémának indult ez szerintem, csak egy egyszerű kérdésnek, ahhoz képest egy teljes kerekasztal gyűlt itt össze.

Megvitatandó a problémákat

Eszméletlen h mennyi idejük van egyeseknek oltogatni

Hihetetlen.

"Katika, Pisti vagyok, nincs lóvé, majd később tolnám, jó"-nak

válaszolnám, hogy igaza van, ez a legegyszerűbb módja.

S ez ami meg is lesz oldva.

Egyébként adtam már el pont emiatt dolgokat magamtól, hogy befizethessem a gyermektartást.

Csak azért írom, ezt le, hogy ne érje kifogás a ház elejét

Üdv

Férj

2012. jan. 20. 09:04
 58/59 anonim ***** válasza:
61%

Az anonimitás kihozza mindenkiből a primitív állatot.

Én ezt tapasztalom itt gyk-n.

Várom a lepontozást, a kérdezőnek kitartás, a kedves férjnek pedig sok sikert az álláskereséshez, a kisgyereknek egyészséget és jólétet, békét mindenkinek (ámen).

53. voltam.

2012. jan. 20. 11:33
 59/59 anonim ***** válasza:
46%
Szép lenne más kölkét kéne az új feleségeknek finanszírozni,nem oknélkül lesznek egyesek exek,kinek szülünk?A gyt a gyereknek jár,nem feleségnek szoláriumra,mert olyat láttam már aki abból szőkített,meg szoliztott,flancolt,gyereknek meg kopogott a szeme az iskolában.A legjobb ha apuka a gyerekre költi a gyt-t,exnek meg semmit se adjon,menjen dolgozni ex tartsa el magát,ne azér szüljön hogy késöbb legyen eszköze pénzt lehúzni apukáról,én is nő vagyok ,külön kasszán a férjemmel,mert önnelátó vagyok,nem élösködő.
2012. jan. 20. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!