Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férjem exfelesége eljárást indít gyerektartás nemfizetése miatt, kinek kell fizetni a perköltséget?
Azért ezzel vigyáznék, én vagyok az ügyvéd pár kommenttel ezelőttről.
Nagyon sok az olyan apa, aki inkább nem enne, de akkor is előteremtené a pénzt, ételt a gyermekének, teljesen mindegy, hogy a bíróság megállapította e a tartást vagy sem. Válás után is imádja nyilván a gyerekét, és ha valahol meg kell szorítani a nadrágszíjat magán tenné csak hogy a gyereke el tudjon menni az ovisokkal állatkertbe.
DE
Sok olyan férfival is volt dolgom a munkám során, aki nyíltan kimondja, hogy hamarabb feketézik/rúgatja ki magát/minimálbéren dolgozik papírin, csakis azért, hogy így b@sszon ki válás után az ex feleségével. Nyilván ők vannak kevesebben. De sajnos vannak ilyen emberek, akik sz@rnak a gyerekre csak, hogy keresztbe tudjanak tenni az exnek.
Személyes, nem szakmai életemben is ismerek sajnos ilyet.
25ösnek
Kifejtettem ezt a kérdést ebben a topikban már, ügyvédként leírtam mi történik egy ilyen per (eredeti kérdés) során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!