Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha férjem exfelesége eljárást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férjem exfelesége eljárást indít gyerektartás nemfizetése miatt, kinek kell fizetni a perköltséget?

Figyelt kérdés
Férjemnek februártól semmilyen jövedelme nem lesz, ezért gyermektartást sem tud majd fizetni. Ha ezt az exe nem hiszi majd el és eljárást indít, akkor kinek kell a perköltséget kifizetni?

2012. jan. 19. 19:15
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
52%
Aki 31 évesen sem volt képes feldolgozni a gyerekkorát.
2012. jan. 19. 19:51
 22/59 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem neked írta.
2012. jan. 19. 19:52
 23/59 anonim ***** válasza:
91%

Azért ezzel vigyáznék, én vagyok az ügyvéd pár kommenttel ezelőttről.

Nagyon sok az olyan apa, aki inkább nem enne, de akkor is előteremtené a pénzt, ételt a gyermekének, teljesen mindegy, hogy a bíróság megállapította e a tartást vagy sem. Válás után is imádja nyilván a gyerekét, és ha valahol meg kell szorítani a nadrágszíjat magán tenné csak hogy a gyereke el tudjon menni az ovisokkal állatkertbe.

DE

Sok olyan férfival is volt dolgom a munkám során, aki nyíltan kimondja, hogy hamarabb feketézik/rúgatja ki magát/minimálbéren dolgozik papírin, csakis azért, hogy így b@sszon ki válás után az ex feleségével. Nyilván ők vannak kevesebben. De sajnos vannak ilyen emberek, akik sz@rnak a gyerekre csak, hogy keresztbe tudjanak tenni az exnek.

Személyes, nem szakmai életemben is ismerek sajnos ilyet.

2012. jan. 19. 19:54
 24/59 anonim ***** válasza:
85%
Megint rángathatlak egy kicsit 80%-os? :D Már bocsi, amott szintén gyerektartás, és megint nem tudok válaszolni :D
2012. jan. 19. 19:55
 25/59 anonim ***** válasza:
84%
Kedves 23. válaszoló: Mi van akkor, ha az apa hiába nem eszik, nem tud elöteremteni pénzt a gyerektartásra (sem), mert NINCS. Aki a gyerektartást elö tudja teremteni, annak vagy jövedelme, vagy vagyontárgya van, akinek egyik sincs, az varázsolni nem tud. Ugyanis a legtöbb kis fizetésböl élö embernek nincs semmi tartaléka, amit kap, az el is fogy még a hónap vége elött.
2012. jan. 19. 19:59
 26/59 anonim ***** válasza:
43%
Azért érdekes dolog, hogy a kérdést nem a férj teszi fel, meg nem is az ex asszony, aki nem is perel még, hanem az ujjasszony, már előre rinyálva. Kívánom neki, hogy egész életében aggódjon.
2012. jan. 19. 20:02
 27/59 anonim ***** válasza:
43%
Lehet ismeri már az exet, nem gondolod?
2012. jan. 19. 20:04
 28/59 anonim ***** válasza:
79%

25ösnek

Kifejtettem ezt a kérdést ebben a topikban már, ügyvédként leírtam mi történik egy ilyen per (eredeti kérdés) során.

2012. jan. 19. 20:05
 29/59 anonim ***** válasza:
17%
Ügyvédként azért tudsz badarságokat írni.
2012. jan. 19. 20:08
 30/59 anonim ***** válasza:
14%
Tévedés, értelmes nő. Tudom, mert olvastam a válaszait és igaza van.
2012. jan. 19. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!