Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férjem exfelesége eljárást indít gyerektartás nemfizetése miatt, kinek kell fizetni a perköltséget?
Abszolút igazad van 9es, sajnos ez pontosan így működik.
8as voltam
ma 19:29 vagyok..
Az én férjem elment munkanélkülis segélyre,mert pénz nélkül nem lehet meg ő sem..nekem így fizetett amit a bíróság határozott meg.(9000 forint)
Kapják be az ilyenek.
Az én apám megcsalta anyámat, elhagyott minket, aztán nem fizetett gyerektartást.
Anyám beperelte, és egyszer csak jött egy értesítés, hogy szegény drága apámnak nincs jövedelme, tehát nem kell fizetnie gyerektartást, egy ideig. És anyámnak kellett fizetnie a perköltséget.
Bezzeg megcsinálni engem és a tesómat az jó volt neki az ingyen volt!
Normális ember még egy kutyát sem hagy magára, ha már magához vette, de sokan a saját gyerekük iránt sem éreznek felelősséget.
Inkább levágom a tökömet egy életlen baltával, minthogy ilyen ember legyek.
A vesztes fizeti a perköltséget, örüljél, tapsi, tapsi.
31/F
OFF: ha egy szülöpár együtt van (mármint hogy nincseken elválva) és igy egyiknek sincs gyerektartási kötelezettsége, akkor ott mit csinálnak, ha az apa elveszti a munkahelyét? Akkor a gyerek nem kap enni, mert az apa nem hoz haza pént? Ugye hogy nem - akkor az anya jövedelméböl kell kijönniük.
Ha egy elvált apa van ebben a helyzetben, akkor miböl tudna fizetni?
Az utolsónak igaza van. Házasságban ez egy rohadtul más helyzet. És mondom, manapság bárkivel megtörténhet, hogy elveszíti a munkáját és ténylegesen nincs mit ennie.
Soha nem mennék ezért a bíróságra, egyetlen pillanatra sem fordulna meg a fejemben! Pedig nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!