Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férjem exfelesége eljárást indít gyerektartás nemfizetése miatt, kinek kell fizetni a perköltséget?
Na mi nem tetszik, mi a badarság? Hátha eloszlathatom a kételyt. De igazából, bár elismerem nem vagyok tévedhetetlen, de igazam van, ez a szakmám, ezt csinálom a gyakorlatban.
De ha kérdés van szívesen válaszolok.
Ügyvéd
No, hát gondoltam a "badarságokat" beszélek hozzáértő kommentelőnek megadom a lehetőséget, hogy mondja el mivel nemért egyet.
Na de az anonimitás pontosan ezért jó vagy rossz. kritizálni lehet, aztán ha érveket kéne felhozni na azt már nem...ettől ő okosabb.
:D
ügyvéd
20.19-es vagyok.
Én tényleg Veled vagyok. Őszintén mondtam, hogy az a legjobb, ha kiszállok, és nem okoskodom.
Ja, és nem okoskodásból, de ha ügyvédként praktizálsz, akkor tudnod kell, hogy rengeteg elég érdekes eredmény születik bírósági ítéletek során.
Egy ügyvéd lánya.
A gyermektartás elmaradása esetén, amikor perszakba ér az ügy lehet akár egy éves is a tartozás, de volt pár precedens többre is. A bíróság visszamenőlegesen is kötelezheti a volt házastársat gyermektartás fizetésére.
Huzavona, vagyon felbecslése, cégeknél a nemvagyoni értékek megállapítása (mert nem minden eset egyszerű, kedves "badarság" kommentelő) mind mind idő, hónapok lehetnek. Másrészt az anyák nem az első kimaradt hónap után fordulnak bírósághoz. Bizony hosszú hónapok eltelnek sokszor, mire egy anya ezt az utat választja. Először mindenki a jogi utat kihagyva próbálja rendezni dolgait.
A bíróság mérlegeli tartásdíj elmaradása esetén az ingatlan vagyonokat is. Ez nem BADARSÁG. Gondolom ügyvéd lányaként rengeteg családjogi perben vettél már részt. Az én apám orvos, mégsem műtök....
Rád fokozottan érvényes a mondás (minden személyeskedés nélkül): Ha csöndben maradtál volna.....
ja és lemaradt az előzőnél az aláírás:
Ügyvéd
"A nemzetközi helyzet egyre fokozódik."
No de tudjuk már a választ a kérdező kérdésére? Csak a jegyzőkönyv miatt kérdezem. :)
Tudjuk, már az első válaszadó egzaktan megválaszolta, a többi csak hab a tortán....
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!