Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak, de elneztem a dolgot gyerekunk miatt, csak tobbe nem volt mar az a bizalom kozottunk mint azelott, igy van ez masoknal is?
" igy van ez masoknal is? "
így ám,a bizalom az odavan
próbáljátok meg helyreállítani a bizalmat, lehet, de valóban, szívből meg kell bocsaátani hozzá
*
Megcsaltak, úgy szerettek,
csaltál s igy nem szerethetsz.
Most hát a töltött fegyvert
szoritsd üres szivedhez.
Vagy vess el minden elvet
s még remélj hű szerelmet,
hisz mint a kutya hinnél
abban, ki bízna benned.
/József Attila
Én inkább azon elmélkednék, hogy a párod miért máshol keresi a boldogságot. Mi az ami hiányzik neki ebben a kapcsolatban.
Szembe kellene nézned azzal, hogy te mennyiben járultál hozzá, hogy házon kívül keres örömöt. :-( Egyszerű a másikat hibáztatni, jobb volna, ha az eszedet is használnád
Hát ha egyszer elveszett a bizalom, azt nagyon nehéz visszahozni. Én nem is nagyon lennék rá képes...
Egyébként nem értem ezt a választ, hogy nézz körül miért máshol kereste a feleséged az örömet? Ha egy nő írta volna ki, akinek gyereke van, hogy megcsalta a férje, akkor a férfi lenne a szemét, és mindennek le lenne hordva. Írom ezt nőként...
Ljuden!10:36
Nem kell pálcát törni senki felett, de mindenkinek joga van gyengédségre,odafigyelésre.
Én ugyan nem csaltam meg sose a páromat, de megtudom érteni azokat, akiket elhanyagolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!