Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a válás jöhet szóba?!
Annyi volt a válásra a reakciója, hogy éhenhalnátok nélküle?? És ezt mire alapozza, hiszen a Te szüleid segítenek mindenben? Én egyből visszavágtam volna.
Egyébként, ha így viselkedik veled, és ezt a gyerek látni fogja ahogy felnő, meg fogja utálni! Szóval jó lenne ha elgondolkozna rajta. Én nem is értem hogy létezhetnek ilyen "szülők" (a férjedére gondolok) komolyan úgy ki tudok borulni. Nálunk rokonságban mindig összetartás van, nem fordulunk soha egymás ellen, akkor sem ha épp nem értünk egyet, szükség esetén mindenki számíthat mindenkire.
Meg hát a férjed is, ne haragudj, de ha ilyen tutyimutyi, akkor mért házasodott még meg? Nagyon szomorú, hogy ilyenek vannak a világban, és hogy annak a kisgyereknek ilyenben kell felnőni..:S
A férjednek ideje lenne észbe kapnia, és normális családapának lennie, mostmár Saját családja van, és Értetek tartozik felelősséggel! Teljes mellszélességgel melletted és a baba mellett kéne kiállnia! Értesd meg vele, hogy mostmár TI vagytok neki, és ha nem akarja hogy széthulljon a kis családotok már most, akkor viselkedjen felelősségteljesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!