Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Költői kérdés lesz! Miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költői kérdés lesz! Miért van az, hogy az ember feltesz egy normális kérdést, szeretne segítséget kapni, és azonnal "megjelennek" a sok elhagyott anyukák, netán gyerekkel a karjukon?

Figyelt kérdés
Amint látják, hogy apuka új párja írja a kérdést, rögtön tudják a választ, és jönnek az elítélő válaszok,ahelyett, hogy privátban rákérdezzenek néhány dolgora, és csak azután ítélkezzenek...
2011. nov. 11. 21:29
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
gyermekek megszerettek engem, nyilván mesélhetnek rólam stb. ez lehet talán a mi hibánk,ami miatt próbál belerondítani az életünkbe.miután már nem minket bánt csakis kizárólag,hanem gyermekek érzelmi,lelki világát is sérti,azt már nem hagyjuk annyiban.
2011. nov. 12. 12:27
 32/41 A kérdező kommentje:
25/31. sajnálom,hogy a volt férjed pedig a másik kategóriába tartozik.nem dugom homokba a fejem,tisztában vagyok azzal, hogy sajnos az arány az mindig magasabb azon apukák körében,akik bizony elhanyagolják a gyerekeket.természetesen az ilyet elítélem magam is 100%ig.
2011. nov. 12. 12:29
 33/41 A kérdező kommentje:
nem hiába szól úgy a családjogi törvény is,hogy hibát követ el az az anya aki indokolatlanul elzárja a gyermeket apuka elől, de ez fordítva is így van, hibát követ el az az apuka is aki nem keresi,nem látogatja a gyermeket!!! elítélendő mindkettő.
2011. nov. 12. 12:30
 34/41 A kérdező kommentje:
25/30 te esetedben is tudni kéne,hogy mi vezetett a váláshoz.hogy hogy nem hagy téged békén?esetleg ezért kellett elköltöznöd olyan messzire(agresszió, alkoholizmus?hány gyerek van,milyen korúak?ők hogy viszonyulnak apukához ebben a helyzetben?mióta vagytok külön?
2011. nov. 12. 12:34
 35/41 anonim ***** válasza:

Ha költői kérdést írsz fel, akkor arra ne várj választ. Én nem úgy veszem, hogy költői volna, tehát válaszolok. :)

Ez egy olyan fórum, ahol az emberek névtelenül kérdeznek, és névtelenül szoktak általában válaszolni. Normális esteben a kérdésre koncentrálnak és nem az emberre, akiről fogalmuk sincsen, csak odavetítenek egy bennük élő képzelt alakot a sorok mögötti valós emberre.

Ez egy nyílt fórum, ahol a feltett kérdésekre válaszolnak emberek, és a privát lehetőség sokadlagos. Megjegyzem, hogy privátban sem fogsz többet megismerni egy emberről, és még személyes találkozáskor is ott van az elítés és az ítélezés lehetősége, mert az a vonás, hogy valaki nem toleráns, elfogadó, hanem ítélkező, hibakereső, másokat elítélő, mindig az adott emberben van benne, tahát minden egyes szituációban hozni fogja ezt - azaz adja önmagát.

2011. nov. 12. 18:19
 36/41 anonim ***** válasza:

Én is elvált anyuka vagyok,1 fiú gyermekkel.Mi esetünkben a válás azért lett,mert én már nem tudtam szeretni a volt férjemet.Így egy nap fogtam magam és elköltöztem.Rá pár hónappal megismerkedtem a második férjemmel.Bár még nem váltunk el,de a férjem is megismerkedett "második" feleségével.Én ennek csak örültem,mert így nem volt lelki ismeretfurdalásom,hogy elhagytam pedig jó volt hozzám.Eleinte attól féltem hogy a fiam már nem lesz fontos az apjának,mert a barátnőjének is volt már egy kisfia..De szerencsére a "mostoha" nem akarta kizárnia fiamat az apja életéből.Ma már mindketten újra házasodtunk,és bizonyos ünnepnapokon állandó vendégek vagyunk egymásnál.Nincs vita,nincs marakodás..Sőt a volt férjem és a "mostoha" közös kislánya(a fiam féltestvére)évente 2 hétre hozzánk jön nyaralni,akárcsak a kisfiú..

Szerintem így kéne működni minden olyan családnál ahol elválnak a szülők,de van gyermek..Mert a felnőttek marakodását mindig a gyermekek szenvedik meg.Sokszor az hisszük hogy a gyerekek is olyan erősek mint mi..

Elég szomorú,hogy a párod neje így viselkedik..Sajnálom a gyerekeket,mert hogy nem boldogok ezért az is biztos..

2011. nov. 12. 19:49
 37/41 A kérdező kommentje:
36/36 Ez egy nagyon szép helyzet amibe belekerültetek. ez valóban nagyon ritka...De ezt megkell becsülni. Gratulálok nektek, hogy sikerül így élnetek...:) Remélem nálunk is idővel átalakulnak a dolgok, de sajnos van egy félelmem,hogy mi lesz akkor ha esetleg eljegyez párom,elvesz párom,és születik közös babánk.
2011. nov. 12. 20:29
 38/41 A kérdező kommentje:
van bennem egy félelem,hogy vajon nem lesz e még rosszabb a helyzet?
2011. nov. 12. 20:31
 39/41 anonim ***** válasza:
Arra kapod a választ, amit leírsz. Nincsenek gondolatolvasók, ha annyit írsz, te vagy az új feleség, haragszik az ex, egyszerűen ez a vélemény rólad. Írj bővebben. Van itt elég azokból, akik családot tettek tönkre, hogy legyen palijuk.Erről pedig jó lenne, ha visszaállna a társadalom véleménye kb 100 évvel ezelőtti szintre. Nem kívánom senkinek, hogy x. gyerek születése után, teljesen függő helyzetben a szeretett férje azzal állítson haza, hogy bocs, már nem szeretlek, beleszerettem xy-ba, hozzá akarok költözni. Az egész élete oda, és a gyerekeké is. Ennél nagyobb sz,métséget tenni nem lehet, még akkor sem, ha megöli. Azért az indulatok. Ha esetedben te nem vagy semmiben hibás, írd is le, és nem támadnak.
2011. nov. 14. 22:20
 40/41 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Természetesen nem én vagyok a 3.fél. Én csak próbálok egy átvert, megcsalt apukát boldoggá tenni és bebizonyítani neki, hogy többet is érdemel annál, mint amit kapott a házasságától..Ezenfelül próbálok harmónikus, kiegyensúlyozott napokat biztosítani a gyermekeinek mikor nálunk vannak 2 hetente 3 napot. Ha már szegényeknek otthon szembesülniük kell anyuka felelőtlen elidegenítésével, legalább nálunk ebben a 3 napba legye békesség. Ez lenne az én rövid történetem!
2011. nov. 15. 08:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!