Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költői kérdés lesz! Miért van az, hogy az ember feltesz egy normális kérdést, szeretne segítséget kapni, és azonnal "megjelennek" a sok elhagyott anyukák, netán gyerekkel a karjukon?
Kedves kérdező. Én reagáltam először negatívan, és én javítottam az információ elhangzása után.
Provokatív volt, mert csak a volt feleséget kritizáltad, de nem ismertetted a körülményeket.
Mivel én most költöztem el 250 km-re az eredeti lakóhelyemről, és a volt férjem folyamatosan támad annak ellenére, hogy kizárólag én viszem a gyerekeket láthatásra, felment bennem a pumpa.
Ahogy bővítettél, már láttam hogy teljesen másról van szó.
Ezért írtam,hogy provokatív kérdésre.
A kérdező a kérdésbe, a válaszoló a válaszba írja be saját érzéseit.
11. vagyok
Az a legnehezebb, hogy a kérdező ne írjon kisregényt, de nagyjából átlássák a válaszolók is az aktuális élethelyzetet. A legtöbb ember nem kérdez, ha valamiről nincs infója, hanem kigondol valamit magában, SZERINTE hogy lehet a dolog, és helyből támad, ítélkezik.
A válásos-gyermekes kérdések sokszor helyből rázósak, mert az új élettárs (aki kérdez) már eleve tele van feszültséggel, ha a volt feleség kapcsán negatív tapasztalatai vannak, és a kérdés kifejtésénél pl. szidja őt. Sok ember -mivel nem ismeri az előzményeket- abból indul ki, hogy a kérdező összeférhetetlen és szidja az exnejt. Így nem a helyzetnek, a felgyülemlett bosszúságoknak tulajdonítja a kérdező szavait, hanem azt gondolja, ilyen kritikus személyisége van.
A mindennapi életben is ezt tapasztalom: az emberek a saját gondolataikra reagálnak ahelyett, hogy kérdeznének.Minden infót meg nyilván nem lehet azonnal átadni.
Én pont ezért azokat a kérdéseket szeretem legjobban, ahol a válaszolók is kérdeznek menet közben, és az arra adott válaszokból elkezd kibontakozni a feltett kérdés valós háttere. Sokszor bevallom, nekem is menet közben változik a véleményem a kérdezőről, ahogy egyre többet látok a gondolataiból, érzéseiből (volt már, hogy pozitív/negatív irányba történt ez).
Én ezért nem barátkozom soha 30 feletti elvált nővel. 30 feletti egyedülállóval sem szívesen. A szemedben mosolyog, de igazából ott tesz keresztbe, ahol tud, mert engem nem hagytak el, és csak 7 év múlva leszek 30..
Elegem van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!