Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Költői kérdés lesz! Miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költői kérdés lesz! Miért van az, hogy az ember feltesz egy normális kérdést, szeretne segítséget kapni, és azonnal "megjelennek" a sok elhagyott anyukák, netán gyerekkel a karjukon?

Figyelt kérdés
Amint látják, hogy apuka új párja írja a kérdést, rögtön tudják a választ, és jönnek az elítélő válaszok,ahelyett, hogy privátban rákérdezzenek néhány dolgora, és csak azután ítélkezzenek...
2011. nov. 11. 21:29
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
14/16 ennek eredménye lett az,hogy csupán csak a felét kapja most már az eddiginek. vélhetően ez az amit nem tud feldolgozni anyuka.ennek hatására idegei labilisak lettek, ami alapot adott nekünk a nálunk történő gyermekelhelyezésre. Zárószóként ismét leírom,hogy szükséges meghallgatni a bővebb információt,mielőtt ítélkezünk.
2011. nov. 12. 08:04
 22/41 anonim ***** válasza:
78%
Provokatív kérdésre érkezik provokatív válasz általában.
2011. nov. 12. 08:25
 23/41 A kérdező kommentje:
22/22 igen valóban igazad van, valószínűleg akkor ez a kérdésem provokatívnak számít, pedig nem annak szántam. Hozzáteszem, hogy ez a kérdésem úgy született meg,hogy előtte már segítséget kértem más témában. Sokan értették,hogy mit akarok,de 1 valaki megjelent aki kiforgatta a szavaimat...
2011. nov. 12. 08:56
 24/41 A kérdező kommentje:
22/22. De pozitív, hogy ez az illető,amint megtudta a teljes információt,változtatott a véleményén,és elnézést kért!!Ez nagyon pozitív volt számomra.
2011. nov. 12. 08:57
 25/41 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kérdező. Én reagáltam először negatívan, és én javítottam az információ elhangzása után.

Provokatív volt, mert csak a volt feleséget kritizáltad, de nem ismertetted a körülményeket.

Mivel én most költöztem el 250 km-re az eredeti lakóhelyemről, és a volt férjem folyamatosan támad annak ellenére, hogy kizárólag én viszem a gyerekeket láthatásra, felment bennem a pumpa.

Ahogy bővítettél, már láttam hogy teljesen másról van szó.

Ezért írtam,hogy provokatív kérdésre.

A kérdező a kérdésbe, a válaszoló a válaszba írja be saját érzéseit.

2011. nov. 12. 09:02
 26/41 anonim ***** válasza:

11. vagyok

Az a legnehezebb, hogy a kérdező ne írjon kisregényt, de nagyjából átlássák a válaszolók is az aktuális élethelyzetet. A legtöbb ember nem kérdez, ha valamiről nincs infója, hanem kigondol valamit magában, SZERINTE hogy lehet a dolog, és helyből támad, ítélkezik.

A válásos-gyermekes kérdések sokszor helyből rázósak, mert az új élettárs (aki kérdez) már eleve tele van feszültséggel, ha a volt feleség kapcsán negatív tapasztalatai vannak, és a kérdés kifejtésénél pl. szidja őt. Sok ember -mivel nem ismeri az előzményeket- abból indul ki, hogy a kérdező összeférhetetlen és szidja az exnejt. Így nem a helyzetnek, a felgyülemlett bosszúságoknak tulajdonítja a kérdező szavait, hanem azt gondolja, ilyen kritikus személyisége van.

A mindennapi életben is ezt tapasztalom: az emberek a saját gondolataikra reagálnak ahelyett, hogy kérdeznének.Minden infót meg nyilván nem lehet azonnal átadni.

Én pont ezért azokat a kérdéseket szeretem legjobban, ahol a válaszolók is kérdeznek menet közben, és az arra adott válaszokból elkezd kibontakozni a feltett kérdés valós háttere. Sokszor bevallom, nekem is menet közben változik a véleményem a kérdezőről, ahogy egyre többet látok a gondolataiból, érzéseiből (volt már, hogy pozitív/negatív irányba történt ez).

2011. nov. 12. 09:07
 27/41 anonim ***** válasza:
Miasttad hagyta ott a férj az asszonyt vagy nem? Vagy az asszony feltételez ilyet,és alaptalan?
2011. nov. 12. 11:55
 28/41 anonim ***** válasza:

Én ezért nem barátkozom soha 30 feletti elvált nővel. 30 feletti egyedülállóval sem szívesen. A szemedben mosolyog, de igazából ott tesz keresztbe, ahol tud, mert engem nem hagytak el, és csak 7 év múlva leszek 30..

Elegem van már.

2011. nov. 12. 12:07
 29/41 A kérdező kommentje:
27/28 Feleség a házasság felénél kezdett szeretőt tartani. párom ezt különböző obszcén levelekből tudta meg. azonnal elköltözött otthonról párom...én őt rá 4 hónapra ismertem meg. erről egyébként megvannak a levelezések,ahol látszik is a dátum, hogy mikor ismerkedtünk össze párommal.
2011. nov. 12. 12:23
 30/41 A kérdező kommentje:
"Egyetlen hibája volt páromnak" jól szituált állása volt/van, hazaadta hiánytalanul a fizetését,anyukának éppen ezért nem kellett dolgoznia,sokszor mikor hétvégente utazott a szeretőjéhez,párom volt végig a gyerekekkel.az én hibám pedig vélhetően az lehet, hogy látja párom boldog mellettem, tervezzük a kis életünket, gyermekek élményekkel térnek haza
2011. nov. 12. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!