Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a folyamatos harc az exférjjel, és új kedvesével Drága elvált hölgyeim?
Ma már megfogalmaztam egyszer a kérdést, de provokatívnak ítélte meg a moderátorunk, úgyhogy kellemesebb köntösbe öltöztettem ezt a kérdést, melyet most pontosítok is! Azok írjanak, akik:
- Elváltak
- Új nő miatt
- Van gyerek
- A mai napig dühösek
- Keresztbe PRÓBÁLNAK tenni az új kapcsolatnak
- A gyermeket szerető, vagy apa ellen hangolják!
Tudom nehéz bevallani, de ez egy anonim oldal, mindent bele! Természetesen a feltételeken kívül bárki írhat, akinek véleménye van a témáról, mert érdekel!
Egy nő
Nyilván a 20on éves felnőtt emberekbe is az anyjuk "táplálta" a haragot. Te teljesen hülye vagy. Szerinted ennyi idősen nem tudnak gondolkodni? Mindegyikőjük azt írta, hogy az apa ELHAGYTA ŐKET ÉS NEM IS KERESTE. Most akkor ezekután még szeressék? Ne viccelj.
Nekem azzal semmi bajom, ha az exférj összejön egy másik csajjal. Na de azt nem bírom felfogni, hogy hogy bírja egy nő elviselni a szerető szerepét, és tudni, hogy legalább 2 ember életét teszi tönkre.
Az anyuka hiába mondogatná a gyereknek hogy 'apu jó, apu szeret', ő is látja, hogy a másik nőt jobban szereti, a másik gyerekkel többet van, ők többet kapnak az apuból. Most akkor innentől meg van annyi esze, hogy rájöjjön, ő nem az az apu,akit én szeretek, az már rég nincs.
Ha meg nem is keresi őket, hát ne csodálkozz, hogy utálják.
Felőlem aztán érvelhetsz a szeretők mellett, akkor is undorító dolog, hogy tudja jól hogy tönkreteszi mások életét, mégis beleszeret. Mert szerintem sem történik csak úgy meg. Ahhoz beszélni kell, randizni stb.
Utolsó! Nagyon sajnálom a történetedet, de Te most egészen biztosan mély depresszióba estél, én javaslom, hogy a saját, és gyerekeid érdekében fordul orvoshoz! A szerető ebbe nem lát bele, nem érdeklik a részletek, az sem, hogy mit ígért neked a férjed, semmi, ő annyit lát, hogy házas, és kész, meg amit neki is hazudik mondjuk a férjed! Te is azt írod, "mit érdemel ezért a szerető?" HÁT MIT ÉRDEMEL A FÉRJED? És ha nem változtatsz ezen a lehangoló negatív, depressziós hangulatodon tönkremennek a gyerekeid! Mást is hagytak már el, állj talpra! A gyerekeidnek szüksége van rád!!! IRÁNY DOKI!!!
És még mindig nem voltam, és nem vagyok szerető, de feleség sem! Én ezt most írtam le utoljára, nem fogom bizonygatni, vagy elfogadjátok, vagy hazugnak neveztek, ti dolgotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!